Απόλλων Λεμεσού, Ματσίν: «Έγινε αλλοίωση αποτελέσματος, η ισοπαλία θα ήταν πιο δίκαιη»

Απόλλων Λεμεσού, Ματσίν: «Έγινε αλλοίωση αποτελέσματος, η ισοπαλία θα ήταν πιο δίκαιη»

Newsroom
ματσιν απολλων αελ 8/3
Για αλλοίωση αποτελέσματος έκανε λόγο ο τεχνικός του Απόλλωνα, Πάμπλο Ματσίν, με αφορμή την ακύρωση του δεύτερου γκολ της ομάδας του, στο ματς κόντρα στην ΑΕΛ (8/3,2-1).

Εμφανώς απόγοητευμένος από τις αποφάσεις του διαιτητή στο ΑΕΛ - Απόλλων παρουσιάστηκε ο Πάμπλο Ματσίν, ο οποίος ζήτησε εξηγήσεις για το ακυρωθέν γκολ του Κρμέντσικ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Θέλω να μου εξηγήσουν πού είδαν το οφσάιντ. Από τον πάγκο δεν είδα οφσάιντ, είναι αλλοίωση του αποτελέσματος. Θέλω να δω καλύτερη διαιτησία στα επόμενα παιχνίδια, μας έχουν ακυρωθεί κι άλλα γκολ που έπρεπε να μετρήσουν. Αυτά σκέφτομαι τώρα κι όχι τα επόμενα παιχνίδια».


«Το αποτέλεσμα καθορίστηκε από μια λανθασμένη απόφαση. Δεν κατάφερα να εντοπίσω το οφσάιντ. Παρά την καλή προσπάθεια που κάναμε στο τέλος δεν μας άφησαν να ισοφαρίσουμε. Ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Η ισοπαλία θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Είναι κρίμα που τέτοιες αμφισβητούμενες φάσεις καθόρισαν το αποτέλεσμα. Οι περισσότερες αλλαγές ήταν αναγκαστικές, είχαμε πολλά παιχνίδια το τελευταίο διάστημα. Θέλω να βλέπω μια ομάδα με όρεξη και ενέργεια».

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / MARIOS GRIGORIOU

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα