Απόλλων Λεμεσού: Τι και εάν έχασε για πρώτη φορά από την ΑΕΛ, το μυαλό είναι αλλού…

Απόλλων Λεμεσού: Τι και εάν έχασε για πρώτη φορά από την ΑΕΛ, το μυαλό είναι αλλού…

απολλων
Την πρώτη ήττα στην τρέχουσα σεζόν από τη συμπολίτιδα ΑΕΛ γνώριζε χθες ο Απόλλωνας Λεμεσού. Μετά από τρία νικηφόρα παιχνίδια, τα δύο για την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος και το άλλο για τη φάση των «16» του κυπέλλου Κύπρου, ο Απόλλωνας χθες για την 3η αγωνιστική της β΄ φάσης του β΄ ομίλου έχασε με ανατροπή από την ΑΕΛ με 2-1.

Σίγουρα, το μυαλό όλων στον Απόλλωνα είναι στα ημιτελικά του κυπέλλου, όπου αναμένουν την κλήρωση για να μάθουν αντίπαλο, παρόλα αυτά, από τη στιγμή που υπάρχουν και οι υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, το ζητούμενο είναι να διατηρηθούν σε εγρήγορση.

Έτσι, αν και με αλλαγές στο χθεσινό παιχνίδι για διάφορους λόγους, ο Απόλλωνας το πάλεψε για να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα απέναντι στον… αιώνιο αντίπαλο, αλλά πλήρωσε λάθη και συγκυρίες.

Κατάφερε κόντρα στη ροή του αγώνα να προηγηθεί στο 37ο λεπτό με τον Σαγκάλ, αλλά οι αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο και η έλλειψη καθαρού μυαλού σε κάποιες στιγμές οδήγησαν την ΑΕΛ στην ανατροπή και να φεύγει από το γήπεδο με το τρίποντο.

Βέβαια, εκφράστηκαν και παράπονα από πλευράς Απόλλωνα για το γκολ που ακυρώθηκε στις καθυστερήσεις του Κρμέντσικ, όπου θα… τσιμπούσε τον βαθμό της ισοπαλίας.

 

Πλέον, ο Απόλλωνας διατηρείται στην πρωτιά του β΄ ομίλου με 41 βαθμούς, αλλά βλέπει να πλησιάζει και η ΑΕΛ, που έπιασε τη Νέα Σαλαμίνα στη 2η θέση με 37 βαθμούς. Επόμενο παιχνίδι για τον Απόλλωνα το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας κόντρα στον Εθνικό Άχνας στο «ΆλφαΜέγα Stadium».

@Photo credits: SportImages.com.cy

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα