Απόλλων: Ανακούφιση και στο προσκήνιο η νεοφώτιστη

Απόλλων: Ανακούφιση και στο προσκήνιο η νεοφώτιστη

Σάββας Νεοκλέους
apollon lemesou
Τη δική τους… δικαίωση απολαμβάνουν στον Απόλλωνα, μιας και από τη 15η Σεπτεμβρίου που ήταν προγραμματισμένο να γίνει το ντέρμπι με την ΑΕΛεμεσού για την 3η αγωνιστική της Cyprus League εξέφραζαν την αισιοδοξία τους και την αισιοδοξία πως η κατακύρωση του συγκεκριμένου αγώνα θα ήταν υπέρ τους. Κάτι που αποφάσισε ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ, Αριστοτέλης Βρυωνίδης, καθώς και πιο μετά (σήμερα γνωστοποιήθηκε) το Εφετείο, όπου απέρριψε τις εφέσεις της ΑΕΛ.

Αν και υπήρχε κάποια ανησυχία, μπας και… στραβώσει κάτι από τις αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή, εν τέλει σήμερα με την απόφαση του Εφετείου ανακουφίστηκαν άπαντες στον Απόλλωνα με το τρίποντο που μπαίνει στον βαθμολογικό του κουμπαρά ανεβαίνοντας στους 10 βαθμούς, έχοντας συγκάτοικους στην 4η θέση ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ.

Πλέον, το μυαλό όλων στον Απόλλωνα είναι στο Κυριακάτικο εντός έδρας κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδι απέναντι στη νεοφώτιστη Ομόνοια 29Μ. Στόχος η επιστροφή στις νίκες, μετά την εκτός έδρας ήττα από την Καρμιώτισσα Πολεμιδιών. Ο προπονητής, Αντριάν Γκούλα, για ακόμη ένα παιχνίδι δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Κυριάκου, Μάρκες, Ντιόν, Άδωνη καθώς και στον Σπόλιαριτς. Ο Σαγάλ αναμένεται, εκτός απροόπτου, θα φωνάξει παρών στην αποστολή του παιχνιδιού της 7ης αγωνιστικής της Cyprus League.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα