Ομόνοια: Ανεβάζει ρυθμούς ενόψει Πάφου, ζητούμενο να είναι φρέσκοι οι διεθνείς

Ομόνοια: Ανεβάζει ρυθμούς ενόψει Πάφου, ζητούμενο να είναι φρέσκοι οι διεθνείς

Newsroom
ομονοια 26/3
Σε ρυθμούς Πάφου κινούνται άπαντες στην Ομόνοια. Γεμίζει σιγά-σιγά το «Ηλίας Πούλλος», με τους διεθνείς να ενσωματώνονται στις προπονήσεις.

Χθες (25/3) ολοκλήρωσαν την προπόνησή τους οι Κύπριοι Κούσουλος, Χαραλάμπους, Κακουλλής και Παναγιώτου, όπως και ο Μπάκιτς με το Μαυροβούνιο.

Με την επανέναρξη, η ποδοσφαιρική σεζόν εισέρχεται στην καθοριστική τελική της ευθεία, ουσιαστικά απομένουν λιγότερο από δύο μήνες για να ολοκληρωθεί. Είναι ένα βασικό ζητούμενο, ειδικά παίκτες όπως οι “Κούσου” και Χάμπος, που έχουν μεγάλη καταπόνηση σε Ομόνοια και Εθνική, να παρουσιαστούν φρέσκιοι και στην συνέχεια. Με τον Μπασιρού να δίνει σίγουρα μία επιπλέον λύση ποιοτικών λεπτών επίσης.

Έξι αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, δύο ημιτελικοί κυπέλλου και με την ελπίδα ότι η ομάδα θα βρεθεί σε 3ο διαδοχικό τελικό.

Οι πράσινοι βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση, με το stuff να είναι σε καθημερινό τετ α τετ με τους παίκτες, θέλοντας να διατηρήσει σε αυτά τα επίπεδα την ομάδα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, πλην του Σεμέδο, που παραμένει αμφίβολος μεν, αλλά με τις πιθανότητες να είναι με το μέρος του, όλο το υπόλοιπο “οπλοστάσιο”, είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Το πλάνο του κόουτς Αναστασίου θα πάρει τελική μορφή, με την επιστροφή όλων των ποδοσφαιριστών στο Γέρι.

Δυνατά στη μάχη διεκδίκησης ευρωπαϊκού εισιτηρίου το «τριφύλλι» και αν του παρουσιαστεί η ευκαιρία να κοιτάξει ακόμα ψηλότερα, να την αδράξει.

Με τρεις νίκες και μία ήττα στα πρώτα τέσσερα ματς, η Ομόνοια έχει την 2η καλύτερη συγκομιδή βαθμών από τις ομάδες του πρώτου ομίλου. Κέρδισε εκτός έδρας Άρη και ΑΠΟΕΛ, επικράτησε στο ΓΣΠ της Ανόρθωσης και ηττήθηκε από την ΑΕΚ στη Λευκωσία.

Ούσα τώρα 5 βαθμούς από την κορυφή και δύο από τη τρίτη θέση έχει δύο ντέρμπι στο γήπεδό της. Έχει ενώπιον της δύο «τελικούς», υποδεχόμενη διαδοχικά την «Πάφος FC» στις 31 Μαρτίου και τον Άρη στις 6 Απριλίου. Είπαμε και χθες για την αναγκαιότητα του 2Χ3 και τη δυναμική μπορεί να δώσει.

Αλλά, αυτή τη στιγμή στο μυαλό υπάρχει μόνο το εξαιρετικά δύσκολο εμπόδιο της Πάφου, που θα κατέλθει στο ΓΣΠ ανεβασμένη και για να κτυπήσει ρέστα, για εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου μέσω πρωταθλήματος.

Όμως η Ομόνοια κοιτάει τη δική της δουλειά και μόνο.

ΑΓ

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / NIKOS SAVVIDES

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα