Απόλλων Λεμεσού: Οι λεπτομέρειες της συνάντησης στην Πάφο που αποκάλυψε το Gazzetta Cyprus

Απόλλων Λεμεσού: Οι λεπτομέρειες της συνάντησης στην Πάφο που αποκάλυψε το Gazzetta Cyprus

Σάββας Νεοκλέους
ΚΙΡΖΗΣ ΠΑΦΟΣ
Το Gazzetta Cyprus σας ενημερώνει για τις λεπτομέρειες και το περιεχόμενο της συνάντησης Κίρζη και Αριστοδήμου στην Πάφο. Συνάντησης που με φωτογραφία ντοκουμέντο σας αποκάλυψε.

Πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, κυρίως από το περιβάλλον του προέδρου της ποδοσφαιρικής εταιρείας του Απόλλωνα, Νίκου Κίρζη, είναι ότι η παρουσία του εκεί στο ξενοδοχείο της Πάφου, μαζί με τον πρώην πρόεδρο της Λεμεσιανής ομάδας, Παύλο Αριστοδήμου (είναι και κουμπάροι), δεν είναι να κάνει κάτι περί κάποιας συνεργασίας.

Απλά, ο Γιώργος Ιωάννου (ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου όπου βρέθηκαν οι τρεις άνδρες και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Korantina Homes) ξενάγησε Κίρζη και Αριστοδήμου στις αθλητικές εγκαταστάσεις που φτιάχτηκαν εκεί για τη φιλοξενία ομάδων από το εξωτερικό, που έρχονται για στάδιο προετοιμασίας στην περιοχή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα