Ομόνοια: Η «ανθρωποφαγία» των social, η σιγουριά για Εβάντρο-Μασούρα και το 3ο “Sms” που πλησιάζει

Ομόνοια: Η «ανθρωποφαγία» των social, η σιγουριά για Εβάντρο-Μασούρα και το 3ο “Sms” που πλησιάζει

Newsroom
andreas dimitriou
Φουλάρει για τις επόμενες κινήσεις η Ομόνοια, δεν αργεί το 3ο “sms”, με το σκεπτικό να είναι αλληλένδετο με το πλάνο και τα «θέλω» του Νταμπράουσκας. Και ούτε αγγίζουν τους πράσινους, ο μηδενισμός, ενίοτε και τα απαξιωτικά σχόλια για τους παίκτες που ήδη έχουν προστεθεί στο ρόστερ.

Και είναι πεπεισμένοι οι ιθύνοντες ότι οι Εβάντρο και Γιάννης Μασούρας θα τους δικαιώσουν και … θα κλείσουν στόματα. Στην εποχή που τα social όχι μόνο είναι στο pick, αλλά φθάνουν σε σημείο να κάνουν… πολιτική, ενίοτε χωρίς φραγμούς και στα όρια δυστυχώς της «ανθρωποφαγίας», δε θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση και το πράσινο ρεπορτάζ.

Και διευκρινίζω για να μην μένουν σκιές και ούτε να παρεξηγηθώ. Σαφώς και δεν αναφέρομαι στην αγωνία και την έγνοια των αγνών φίλων της ομάδας για ποιοτική ενίσχυση, έχοντας… γίνει μάρτυρες αστοχιών τα προηγούμενα χρόνια. Καθώς είναι διαφορετικό από τη γη στον ουρανό, αυτό που τεκταίνεται. Με τους επαΐοντες, τους «ειδικούς», να έχουν ήδη δώσει ταμπέλες για «παλτά» και τα υπόλοιπα συναφή. Και δε θα σπαταλήσω φαιά ουσία για να ασχοληθώ με τα περί «τσιγκούνηδων», έχει καταρριφθεί εδώ και καιρό ο μύθος. Με αποστομωτική απάντηση!

Άρα, συνοψίζοντας, στο «τριφύλλι» συνεχίσουν να πορεύονται στο δρόμο που έχει χαραχθεί, ακολουθώντας ευλαβικά το πλάνο των Αναστασίου-Νταμπράουσκας. Που στην τελική είναι και αυτοί που έχουν επωμισθεί το μεγάλο βάρος και ασφαλώς θα κριθούν, ναι και αυστηρά. Στην Ομόνοια πάντα ο πήχυς οφείλει να είναι στα «ουράνια». Αλλά ηρεμία ρε παιδιά, έχουν ξεφύγει κάποιοι!

Ως εκ τούτου, επαναλαμβάνω αυτό που έχουμε αναφέρει πολλάκις και έχει επίσης λεχθεί από επίσημα χείλη τις προάλλες, «βλέπε» δηλώσεις Αντρέας Δημητρίου. Έχει γίνει αρκετή προεργασία στα θέματα σχεδιασμού και τώρα οι ενέργειες είναι σαφώς σε πιο εντατικό ρυθμό. Και θα φανεί και στο άμεσο μέλλον.


Καθώς, όπως υπογραμμίσαμε και χθες, σύντομα θα προκύψουν και νέες ανακοινώσεις, με το στόχο της απόκτησης τεσσάρων παικτών μέχρι την αναχώρηση για Πολωνία, στις αρχές Ιουλίου να είναι πέρα για πέρα εφικτός.

Το πλάνο προϋποθέτει απόκτηση ενός ακόμη δεξιού μπακ, ενός στόπερ, δύο μέσων, 1-2 εξτρέμ, αναλόγως της εξέλιξης με Λοΐζου και… βλέπουμε για «9» στην πορεία.

ΑΓ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα