ΑΕ Λεμεσού, Λεβέντης: «Όλα τα δεδομένα του σχεδιασμού»

ΑΕ Λεμεσού, Λεβέντης: «Όλα τα δεδομένα του σχεδιασμού»

Newsroom
leventis
Δηλώσεις σε ραδιοφωνική συχνότητα παραχώρησε ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου της ΑΕ Λεμεσού, Νικόλαος Λεβέντης, αναφερόμενος σε όλες τις πτυχές του σχεδιασμού ενόψει της επομένης σεζόν.

Αναλυτικά τα σημαντικότερα κομμάτια των δηλώσεών του:

Για τη θετική εντύπωση που έκαναν οι Κόλμαν-Γιάννου μετά την παρουσίασή τους: «Πάμε να φτιάξουμε μία εντελώς καινούργια ομάδα, ένα εντελώς καινούργιο οργανωτικό τμήμα. Χρειάζεται υπομονή. Θα πρέπει να επενδύουμε και λεφτά και χρόνο για να φτάσει η ΑΕΛ σε Ευρωπαϊκά επίπεδα. Ο κ.κ Κόλμαν, Γιάννου και Κορακάκης θα επιλέξουν τους παίκτες. Είναι όντως πολλά τα θετικά σχόλια που έρχονται. Τον Μάιο του χρόνου θα κριθούμε όλοι για τις επιλογές μας. Στην ΑΕΛ υπάρχει μία χαώδης διαφορά και δυσκολία γιατί έφυγε από την εταιρεία και πήγε στο Σωματείο ενώ οι άλλες ομάδες φεύγουν από το σωματείο και γίνονται εταιρεία».

Για τον Μίντσεφ: «Δεν υπάρχει επίσημη πρόταση. Μόνο βολιδοσκοπήσεις. Επίσημη πρόταση δεν έχει φτάσει στα χέρια μας. Ο ποδοσφαιριστής είναι με την Εθνική του ομάδα. Το αν θα μείνει ή αν θα φύγει θα συζητηθεί με τον προπονητή και τη διοίκηση».

Για τον Φιλίποβιτς: «Έχει ολοκληρωθεί η συμφωνία μας και δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιό του, άρα είναι παρελθόν από την ομάδα μας».

Για τις επόμενες προσθήκες: «Στόχος μας είναι μέχρι τις 8 Ιουλίου που θα αρχίσει η προετοιμασία μας θέλουμε να είναι καλυμμένα τα 3/4 του μεταγραφικού σχεδιασμού. Ακολουθούμε πλάνο και χρονοδιάγραμμα γιατί αν δεν έχεις αυτά τα δύο τότε δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Θέλουμε να είναι μαζί όλοι οι παίκτες μέχρι τις 8 Ιουλίου και να δούμε στην προετοιμασία τι θα χρειαστούμε. Δηλαδή να γίνουν μία-δύο διαφοροποιήσεις».

Αν αποχώρησαν οι Ντέγοεστ-Μαρς: «Όχι. Είμαστε σε επικοινωνία μαζί τους και σύντομα θα έχουμε εξελίξεις γι’ αυτούς τους ποδοσφαιριστές».

Για τη μεγαλύτερη οικονομική συμφωνία στην ιστορία της ΑΕΛ: «Δεν μπορώ να πω οτιδήποτε. Είμαστε πολύ κοντά κι όταν υπάρξει εξέλιξη θα ενημερώσουμε».


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα