Ομόνοια: Στα γραφεία ο Μασούρας για τις υπογραφές- οι εξελίξεις με Ντιουνκού και μεσοεπιθετικό

Ομόνοια: Στα γραφεία ο Μασούρας για τις υπογραφές- οι εξελίξεις με Ντιουνκού και μεσοεπιθετικό

Newsroom
giannis masouras
Το Gazzetta Cyprus, έχει το ρεπορτάζ για τις υπογραφές Γιάννη Μασούρα και Ομόνοιας, καθώς επίσης και για τις υποθέσεις μεσοεπιθετικού και Ντιουνκού.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Gazzetta Cyprus, ο Γιάννης Μασούρας αναμένεται στα γραφεία της Ομόνοιας για να ολοκληρωθεί το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του στην ομάδα της Λευκωσίας. Υπάρχει προγραμματισμένο ραντεβού για τις 9:30 το πρωί. Μαζί με τον ποδοσφαιριστή θα παρουσιαστούν και οι δυο ατζέντηδες του, για την πιστοποίηση των δεδομένων.

Όπως σας ενημερώσαμε και χθες, η Ομόνοια βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση μεσοεπιθετικού, ο οποίος θα αγωνίζεται με ευκολία και στο δεξί άκρο της επίθεσης. Στη μικρή λίστα ποδοσφαιριστών, η οποία απασχολούσε το Τριφύλλι, βρίσκεται συγκεκριμένο όνομα Λατινοαμερικάνου ποδοσφαιριστή το οποίο αναμένεται να δούμε αν θα επαληθευτεί από τις εξελίξεις.

Όσον αφορά την χθεσινή αποκάλυψη της υπόθεσης Ντιουνκού, υπάρχουν ορισμένοι παράμετροι οι οποίες πρέπει να επιλυθούν για να γίνει η μεταγραφή. Αρχικά, πρέπει ο παίχτης να μείνει ελεύθερος από την ομάδα στην οποία ανήκει, την Γρανάδα. Οι Αναστασίου και Νταμπράουσκας, θέλουν πολύ τον παίχτη που μαζί με Μασούρα θεωρούν ότι θα ανεβάσει πολλά επίπεδα την δεξιά αμυντική γραμμή της Ομόνοιας. Ωστόσο, οφείλουν να αποφασίσουν, εάν είναι διατεθειμένοι να δώσουν θέση στην ομάδα στον Ντιουνκού, έναν παίχτη ο οποίος κατατάσσεται στο Α΄ Γκρουπ μεταγραφών, ή αν θα προτιμηθεί παίχτης από την λίστα Β' για τη συγκεκριμένη θέση. Είναι κάτι το οποίο θα έχει αποσαφηνιστεί μέσω των αναμενόμενων εξελίξεων.

ΑΓ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα