«Κρέμονται» από τα χείλη του Ελ Αραμπί στον ΑΠΟΕΛ

Newsroom
ελαραμπί
Το Gazzetta Cyprus έχει τις τελευταίες αποκλειστικές πληροφορίες για το ζήτημα του Γιουσέφ Ελ Αραμπί στον ΑΠΟΕΛ, για τον οποίο οι πρωταθλητές Κύπρου καταβάλουν όλες τους τις προσπάθειες με σκοπό να τον ντύσουν στα «γαλαζοκίτρινα».

Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται σε αναμονή της απάντησης του Γιουσέφ Ελ Αραμπί, με την ελπίδα ότι αυτή θα είναι θετική, κλείνοντας έτσι ένα σημαντικό κομμάτι στο παζλ των βασικών προσθηκών της ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που εξασφάλισε το Gazzetta Cyprus, η πρόταση που έχει κατατεθεί στον Μαροκινό επιθετικό προβλέπει αποδοχές μειωμένες σε σχέση με την τελευταία που είχε γίνει στον Γκιόργκι Κβιλιτάια, με ετήσιες αποδοχές να ανέρχονται περίπου στις 400.000 ευρώ.

Το κύριο ζήτημα δεν είναι οι αποδοχές, αλλά η χρονική διάρκεια του προτεινόμενου συμβολαίου στον πρώην άσο του Ολυμπιακού Πειραιώς. Συγκεκριμένα, ο ΑΠΟΕΛ προτείνει συμβόλαιο διάρκειας 1+1 χρόνου, ενώ ο Ελ Αραμπί αξιώνει διετές συμβόλαιο. Υπάρχει αισιοδοξία ότι οι δύο πλευρές θα καταφέρουν να βρουν τη χρυσή τομή και να έρθουν σε συμφωνία, με την υπογραφή του Μαροκινού να αποτελεί σημαντική προσθήκη για την ομάδα.

Σημειώνεται ότι στο παρόν στάδιο δεν έχει γίνει πρόταση σε άλλο επιθετικό, με τον ΑΠΟΕΛ να εστιάζει όλες του τις προσπάθειες στην απόκτηση του Ελ Αραμπί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα