Ανόρθωση: Τεϊσέιρα, Ζίβκοβίτς και άλλες γνώριμες επιλογές…

Ανόρθωση: Τεϊσέιρα, Ζίβκοβίτς και άλλες γνώριμες επιλογές…

Πάνος Λάρκος
teiseira
Σε σίγουρα μονοπάτια και επιλογές θέλει να βαδίσει η Ανόρθωση και ο Γιάννης Οκκάς στην προσπάθεια ενίσχυσης της μιας και το μπάτζετ της είναι περιορισμένο και δεν μπορεί να κάνει ανοίγματα αλλά και επιλογές που θα την βγάλουν εκτός προγράμματος.

Ενδιαφέρον έχει προκύψει για τον Αντρέ Τεϊσέιρα. Ο πρώην αρχηγός της ΑΕΛ είναι στα 30 του και τα τελευταία χρόνια έχει κάνει γεμάτες σεζόν με την ομάδα της Λεμεσού και πέρσι με την Χάπολε Πέταχ Τίκβα και την Κηφισιά. Ο Πορτογάλος έχει προταθεί, αρέσει και αξιολογείται μαζί με άλλες περιπτώσεις.

Το ενδιαφέρον για τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς που αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ εξακολουθεί να υφίσταται με την Ανόρθωση να προσπαθεί να τον ρίξει στα δικά της οικονομικά «μπορώ» μιας και υπάρχει διαφορά. Στα 35 του χρόνια ο Σέρβος θεωρείται μία έμπειρη και ικανή επιλογή για να βοηθήσει την ομάδα στη δύσκολη εποχή που βιώνει.

Την ίδια ώρα ο Οκκάς αξιολογεί ονόματα από Κύπρο και Ελλάδα και σύντομα θα πάρει κάποιες σημαντικές αποφάσεις, όπου το ρόστερ θα αρχίσει να διαμορφώνεται και να συμπληρώνεται. Ο χρόνος που χάθηκε ήταν σημαντικός μιας και χάθηκαν και κάποιες ευκαιρίες που δεν μπόρεσε να εκμεταλλευθεί η «Κυρία» αλλά την ίδια ώρα είναι σημαντικό να μπορέσει η ομάδα να κάνει σωστές επιλογές.

Ο Κύπριος τεχνικός θέλει να πάει σε όσο γίνεται πιο γνώριμες επιλογές για να μειώσει το ρίσκο και αυτός είναι ένας στόχος που αν τον πετύχει θα τον βοηθήσει να πάρει πιο εύκολα πράγματα από τους παίκτες του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα