Ανόρθωση για Παπαγιώργη: «Οι πόρτες της Ανόρθωσης θα είναι πάντα ανοιχτές»

Ανόρθωση για Παπαγιώργη: «Οι πόρτες της Ανόρθωσης θα είναι πάντα ανοιχτές»

Newsroom
ΠΑΠΑΓΙΩΡΓΗΣ ΑΝΟΡΘΩΣΗ
Με επίσημη ανακοίνωσή της, η Ανόρθωση ευχαρίστησε τον πρώην πλέον διευθυντή της ποδοσφαιρικής εταιρίας, Μάριο Παπαγιώργη, για την προσφορά του στην ομάδα και τονίζοντας πως οι πόρτες του συλλόγου θα είναι πάντα ανοιχτές για εκείνον.

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε το απόγευμα της Δευτέρας (21/10) η Ανόρθωση, αναφορικά με τον Μάριο Παπαγιώργη, ο οποίος νωρίτερα στην ημέρα παραιτήθηκε από τα καθήκοντά του.

Η «Κυρία» ευχαρίστησε τον πρώην πλέον διευθυντή της ποδοσφαιρικής εταιρίας για την προσφορά του, τονίζοντας πως οι πόρτες του συλλόγου θα είναι πάντα ανοιχτές για εκείνον.

Η ανακοίνωση:

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου επιθυμεί να ευχαριστήσει τον μέχρι πρότινος διευθυντή της εταιρίας Ανόρθωσις Αμμοχώστου Ποδόσφαιρο Λτδ, κ. Μάριο Παπαγιώργη, για τις υπηρεσίες του και την συμβολή του στο δύσκολο έργο που ανέλαβε από την θέση του διευθυντή της εταιρίας τους τελευταίους μήνες. Ο κ. Παπαγιώργης έδωσε την παραίτηση του στον πρόεδρο του Σωματείου κ. Κυριάκο Πραστίτη, η οποία και έγινε αποδεκτή.

 

Ευχόμαστε στον κ.Παπαγιώργη κάθε επιτυχία στο μέλλον και οι πόρτες της Ανόρθωσης θα είναι πάντα ανοικτές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα