Γρηγόρης Κάστανος: «Ο Κύπριος θα είναι η πρώτη προσθήκη της Ελλάς Βερόνα, αντί 2 εκατ. ευρώ»

Newsroom
kastanos 2
Σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα, ο Γρηγόρης Κάστανος είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει στη Βερόνα, με τους Τζιαλομπλού να προσφέρουν μέχρι και δύο εκατομμύρια προκειμένου να κάνουν δικό τους τον παίκτη. Την ίδια ώρα και η Κάλιαρι ενδιαφέρεται για την απόκτησή του.

Η «Corriere di Verona», με δημοσίευμά της, αποκάλυψε ποιος θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Γρηγόρη Κάστανου.

Σύμφωνα με τα όσα γράφουν οι Ιταλοί, ο 26χρονος έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον της Ελλάς Βερόνα, η οποία είναι μάλιστα διατεθειμένη να δώσει μέχρι και δύο εκατομμύρια για την αγορά του παίκτη.

Ο Κύπριος αμυντικός, που έχει μία μακρά πορεία στα ιταλικά γήπεδα, παρουσιάζεται ως η νέα προσθήκη των Τζιαλομπλού, την ώρα που και η Κάλιαρι τον έχει βάλει ψηλά στη λίστα των υποψηφίων για την ενίσχυση του ρόστερ της.

Ο Γρηγόρης Κάστανος ολοκλήρωσε την προηγούμενη σεζόν φορώντας τη φανέλα της Σαλερνιτάνα, με την οποία από το 2022 και ύστερα έχει καταγράψει 86 συμμετοχές, με έξι γκολ και ισάριθμες ασίστ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα