ΑΕΛ: Το σκηνικό με τον Γερμανό «πύργο» και με τον «Τρίσκο»

ΑΕΛ: Το σκηνικό με τον Γερμανό «πύργο» και με τον «Τρίσκο»

Σάββας Νεοκλέους
sontr
Δύο ονόματα που τα τελευταία 24ωρα έχουν διαρρεύσει ότι απασχολούν τους ιθύνοντες του προγραμματισμού της ΑΕΛεμεσού για τη νέα αγωνιστική περίοδο είναι αυτά του Γερμανού κεντρικού αμυντικού, Σβεν Σόνεμπεργκ, καθώς και του πρώην παίκτη της ΑΕΚ Λάρνακας, Ιβάν Τρισκόφσκι.

Τα ονόματα που έχουν διαρρεύσει ότι απασχολούν την ΑΕΛ τα τελευταία 24ωρα είναι αυτά του Γερμανού κεντρικού αμυντικού, Σβεν Σόνεμπεργκ, καθώς και του πρώην παίκτη της ΑΕΚ Λάρνακας, Ιβάν Τρισκόφσκι.

Για τον Σόνεμπεργκ ο διευθυντής του γραφείου τύπου και επικοινωνίας της ΑΕΛ, Νικόλας Λεβέντης, σε δηλώσεις του επιβεβαίωσε πως απασχολεί η συγκεκριμένη περίπτωση, αλλά είναι δύσκολη. Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι από την 1η Ιουλίου ο παίκτης μένει ελεύθερος από την Ολλανδική Χεράκλες και οι της ΑΕΛ το παλεύουν για να πείσουν τον παίκτη να πει το «ΝΑΙ» στην πρόταση που του έχουν κάνει.

sven sonnenberg

Για τον Τρισκόφσκι, η αξία του παίκτη είναι δεδομένη. Πρόκειται για εγνωσμένης αξίας ποδοσφαιριστή που τίμησε και με το παραπάνω όλες τις Κυπριακές ομάδες όπου αγωνίστηκε εδώ και χρόνια, τυγχάνει σεβασμού από όλο το φίλαθλο κοινό, ενώ τον γνωρίζει πολύ καλά για το τι μπορεί να προσφέρει στην ΑΕΛ τόσο στο αποδυτήριο, όσο και στους αγωνιστικούς χώρους, ο τεχνικός διευθυντής, Παναγιώτης Γιάννου. Ο τελευταίος, φαίνεται, να είναι αυτός που έχει αναλάβει να πείσει τον «Τρίσκο» να φορέσει έστω και για μία σεζόν και τη φανέλα της Λεμεσιανής ομάδας. Η ηλικία του είναι κάτι που προβληματίζει από τη μία, αλλά η ποιότητα και η εμπειρία του είναι κάτι που ίσως να χρειάζεται η ΑΕΛ από την άλλη.

ivan trickovski

Πάντως, τόσο για τον πανύψηλο (1.94) στόπερ, όσο και για τον «Τρίσκο», εξελίξεις – θετικές ή μη – θα τρέξουν μέσα στη βδομάδα που θα διανύσουμε. Δύσκολες περιπτώσεις, αλλά δεν θα τα παρατήσει η ΑΕΛ μέχρι να ξεκαθαρίσουν οριστικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα