Νέα Σαλαμίνα: Οι τρεις θέσεις κλειδί για το χτίσιμο της νέας ομάδας

Νέα Σαλαμίνα: Οι τρεις θέσεις κλειδί για το χτίσιμο της νέας ομάδας

Πάνος Λάρκος
christodoulos_christodoulou
Σε τρεις θέσεις επικεντρώνεται ο Χριστοδούλου στη Νέα Σαλαμίνα για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας: σε έναν ποιοτικό ακραίο επιθετικό, σε έναν επιτελικό μέσο και σε έναν ποιοτικό σέντερ φορ.

Χωρίς πολλά να διαρρέουν κυλούν οι τελευταίες μέρες στη Νέα Σαλαμίνα για τις προσπάθειες ενίσχυσης της. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να προχωρήσουν σε ποιοτική ενίσχυση του ρόστερ τους με παίκτες αξίας που θα μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Το να βρει όμως τέτοιους παίκτες με τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας είναι δύσκολο, γι’ αυτό και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή αλλά και υπομονή. Ο Χριστοδούλου θέλει να προχωρήσει σε σημαντική ενίσχυση πλέον στην επίθεση με την απόκτηση ενός σέντερ φορ που θα έχει το εύκολο γκολ, ένα ποιοτικό ακραίο επιθετικό και ένα επιτελικό μέσο που θα μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω.

Αυτές οι τρεις θέσεις θα είναι καθοριστικές στο τι θα δούμε από την ομάδα της Αμμοχώστου τη νέα αγωνιστική περίοδο. Αν πετύχει στις επιλογές της η ομάδα τότε θα είναι σίγουρα εξαιρετικά ανταγωνιστική. Ειδικά στη θέση του επιθετικού κορυφής και του επιτελικού μέσου επιβάλλεται να βρει καλές περιπτώσεις.

Τα τελευταία χρόνια οι ερυθρόλευκοι απέτυχαν στις επιλογές τους για επιτελικό μέσο, αν και αυτοί που είχαν έρθει ήταν παίκτες με πολύ καλό βιογραφικό αλλά δεν μπόρεσαν ποτέ να προσφέρουν αυτά που έδειχνε το βιογραφικό τους. Έτσι, τώρα είναι στοίχημα για τον Χριστοδούλου να μπορέσει να βρει ένα 10άρι που θα κάνει τη διαφορά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα