Νέα Σαλαμίνα για το θέμα Τσίκο: «Δεν εκπληρώθηκαν όλοι οι όροι της συμφωνίας»

Newsroom
chico_banza
Η Νέα Σαλαμίνα εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία τονίζει ότι δεν εκπληρώθηκαν κάποιοι όροι της συμφωνίας για Τσίκο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ, επιθυμεί να ενημερώσει για το θέμα που προκύπτει με τον ποδοσφαιριστή Francisco Goncalves Sacalumbo.

Ο ποδοσφαιριστής αποχώρησε τον περασμένο Αύγουστο από την ομάδα μας, ως αποτέλεσμα συμφωνίας μεταγραφής, με την Ανόρθωση Αμμοχώστου.

Η συμφωνία μεταγραφής, προνοούσε όρους που ΤΕΘΗΚΑΝ και ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΑΝ μεταξύ και των δύο πλευρών και απαιτείται η τήρηση τους.

Μέχρι και σήμερα, δεν εκπληρώθηκαν όλοι οι όροι της συμφωνίας και γι’αυτό προκύπτουν σημεία που τα χειρίζεται η νομική ομάδα του Σωματείου μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ διαβεβαιώνει το κοινό της ομάδας μας, πως σε καμία περίπτωση δεν θα επηρεαστούν τα δικαιώματα της ομάδας μας και θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για να προστατευτεί το Σωματείο μας.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα