Στο στόχαστρο της Ανόρθωσης ο Ματίας Σπόλιαριτς

Στο στόχαστρο της Ανόρθωσης ο Ματίας Σπόλιαριτς

Πάνος Λάρκος
spoliaric anorthosi
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Gazzetta Cyprus η Ανόρθωση ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ματίας Σπόλιαριτς από τον Άρη με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο.

Ο Γιάννης Οκκάς εκτιμά την αξία του Κύπριου μεσοεπιθετικού και θεωρεί ότι μπορεί να έχει σημαντικό ρόλο στην Ανόρθωση της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι μία πρώτη επαφή έχει γίνει με την ομάδα της Λεμεσού και μέσα στις επόμενες μέρες θα διαφανεί κατά πόσο υπάρχει έδαφος για να ολοκληρωθεί η μεταπήδηση του από την Λεμεσό στη Λάρνακα.

Ο Σπόλιαριτς δεν φαίνεται να είναι αρνητικός στην προοπτική της Ανόρθωσης και αυτό είναι ένα θετικό σημάδι. Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής πέρσι αγωνίστηκε συνολικά σε 23 ματς και σημείωσε τέσσερα γκολ.

Περιμένουν την απάντηση του Λόπες
Μέσα στο επόμενο 48ωρο στην Ανόρθωση αισιοδοξούν ότι θα έχουν και την απάντηση του Ράφα Λόπες στην πρόταση που του έχουν καταθέσει. Ο Πορτογάλος επιθετικός έχει στα χέρια του πρόταση από πλευράς «Κυρίας» για μονοετές συμβόλαιο με την προοπτική ανανέωσης για ένα ακόμη χρόνο . Το σίγουρο είναι ότι μέσα στη βδομάδα θα κλείσει το όλο θέμα είτε θετικά, είτε αρνητικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα