Ανόρθωση: Λήγει η διορία υποψηφιοτήτων, έληξε και ο… Μπράουν

Ανόρθωση: Λήγει η διορία υποψηφιοτήτων, έληξε και ο… Μπράουν

Newsroom
μπραουν ακυρο
Έχει προκύψει νέα αρνητική εξέλιξη στην Ανόρθωση, με τον Μόργκαν Μπράουν να μην ολοκληρώνει τη μεταγραφή του στην Κυρία, παρά το προχωρημένο των επαφών.

Η ήττα με κάτω τα χέρια που δέχθηκε η Ανόρθωση από την Πάφο ανήκει στο παρελθόν. Η ομάδα της Αμμοχώστου το προσπάθησε, ήθελε αλλά δεν μπορούσε να κάνει κάτι απέναντι σε ένα αντίπαλο που φάνηκε ξεκάθαρα ότι ήταν ανώτερος από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό.

Το πλάνο της τεχνικής ηγεσίας δεν βγήκε στο γήπεδο σε κανένα σημείο και η Ανόρθωση καλείται να βρει τους τρόπους να βελτιωθεί, να γίνει καλύτερη και να μπορέσει να αρχίσει να παίρνει αποτελέσματα και βαθμούς. Όσο δεν έρχονται οι βαθμοί η πίεση και το άγχος θα γιγαντώνονται και θα κάνουν το έργο της ομάδας ακόμη πιο δύσκολο.

Μέσα σε όλα αυτά έχει προκύψει νέα αρνητική εξέλιξη με τον Μόργκαν Μπράουν μιας και παρά το προχωρημένο των επαφών και το γεγονός ότι όλα έμοιαζαν τελειωμένα τελικά η περίπτωση του Άγγλου δεν προχωρά στην Ανόρθωση. Αυτό αναγκάζει τον Οκκά να κοιτάξει άλλες επιλογές εντός Κύπρου για δανεισμό κάτι που κάνει το έργο του για ενίσχυση στο κέντρο πολύ δύσκολο.

Μερικές ώρες ακόμη…

Πέρα από το αγωνιστικό αυτό που «καίει» τώρα είναι το διοικητικό. Σήμερα λήγει η διορία υποβολής υποψηφιοτήτων στις 17:30 για την Έκτακτη Εκλογική Συνέλευση που θα γίνει την Πέμπτη 19 του μήνα και καμία υποψηφιότητα δεν έχει κατατεθεί. Αυτό σημαίνει ότι θα πάμε σε νέα ημερομηνία Εκλογικής συνέλευσης με την ελπίδα να μπορέσει να βρεθεί διοίκηση που θα έχει τα φόντα να χειριστεί σωστά τα πολλά ζητήματα που υπάρχουν.

Ένα εξ αυτών είναι και αυτό των επενδυτών μιας και μπορεί να έχει κοπάσει τώρα η όλη κατάσταση με τους επενδυτές και να μην υπάρχει κάτι «ζεστό», όμως όταν προκύψει μία σταθερή διοίκηση το πιο πιθανόν είναι να επανέλθουν για συζητήσεις και επαφές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα