ΑΕ Λεμεσού: Αυτό είναι το σπουδαίο εμπορικό deal που έχουν προαναγγείλει

ΑΕ Λεμεσού: Αυτό είναι το σπουδαίο εμπορικό deal που έχουν προαναγγείλει

Σάββας Νεοκλέους
ΑΕΛ
Το Gazzetta Cyprus έχει όλες τις πληροφορίες για το σπουδαίο deal που ετοιμάζει η ΑΕ Λεμεσού, το οποίο χωρίς υπερβολή αναμένεται να είναι το μεγαλύτερο στην ιστορία του συλλόγου.

Εδώ και μέρες στην ΑΕΛ αφήνουν να νοηθεί με τοποθετήσεις τους ότι είναι πολύ κοντά σε σπουδαία συμφωνία. «Είμαστε κοντά στο μεγαλύτερο εμπορικό deal στην ιστορία της ποδοσφαιρικής ΑΕΛ» είχε αναφέρει στην παρουσίαση προπονητή (Κρις Κόλμαν) και τεχνικού διευθυντή (Παναγιώτη Γιάννου) ο διευθυντής του γραφείου τύπου, επικοινωνίας και λειτουργός μάρκετινγκ, Νικόλας Λεβέντης.

Πληροφορίες του Gazzetta Cyprus κάνουν λόγο πως αυτή η εμπορική συμφωνία της ΑΕΛ, η οποία είναι στα σκαριά για ν’ ανακοινωθεί, είναι μεταξύ της Λεμεσιανής ομάδας και στοιχηματικής εταιρείας.

Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες μας κάνουν λόγο πως έχουν πέσει ήδη οι υπογραφές με τη στοιχηματική εταιρεία «Meridianbet». Το deal φαίνεται να έχει κλείσει και ν' αγγίζει το μισό εκατομμύριο ευρώ ανά σεζόν...

Εάν και εφόσον η ΑΕΛ στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν τερματίσει στην πρώτη εξάδα, ή και εάν διακριθεί σε κάποιον από τους θεσμούς (πρωτάθλημα και κύπελλο), τότε το ποσό που θα πάρει από τη χορηγό εταιρεία θα ξεπερνά το μισό εκατομμύριο ευρώ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα