Η νέα αρχή του Τάσου Δώνη στον ΑΠΟΕΛ

Η νέα αρχή του Τάσου Δώνη στον ΑΠΟΕΛ

Newsroom
ΤΑΣΟΣ ΔΩΝΗΣ
Παρά την μέτρια περσινή σεζόν του με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ, ο Τάσος Δώνης έχει την ευκαιρία φέτος να δείξει τον πραγματικό του εαυτό, ξεπερνώντας μια για πάντα τον σοβαρό τραυματισμό του 2023.

Η επιστροφή από σοβαρό τραυματισμό αποτελεί πρόκληση που απαιτεί αποφασιστικότητα και σκληρή δουλειά. Ο Τάσος Δώνης, μετά την εγχείρηση που υπεβλήθη το Μάιο του 2023, δεν αποτέλεσε εξαίρεση σε αυτό το σενάριο. Η μακρόχρονη απουσία του από το ποδόσφαιρο είχε εμφανή αντίκτυπο στην απόδοσή του την περασμένη σεζόν στον ΑΠΟΕΛ.

Στη σεζόν 2022-23, ο Δώνης κατάφερε να σκοράρει 5 φορές και να δώσει 2 ασίστ σε 18 παιχνίδια, δείχνοντας τις δυνατότητές του. Όμως, την περσινή χρονιά, τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Με μόλις 2 γκολ σε 27 αγώνες, από τους οποίους οι 20 ήταν ως αλλαγή, και συνολικά 1.051 λεπτά συμμετοχής, η απόδοσή του δεν ήταν όπως αναμενόταν.

Ο Δώνης παρουσίασε κάποιες καλές στιγμές στο γήπεδο, αλλά δεν κατάφερε να διατηρήσει τη σταθερότητα που τον χαρακτήριζε παλαιότερα. Η νέα σεζόν είναι κρίσιμη για εκείνον. Αυτή τη στιγμή, η προετοιμασία της ομάδας είναι σε εξέλιξη και ο Δώνης συμμετέχει κανονικά, έχοντας την ευκαιρία να ανακτήσει τη φόρμα του.

Με τη σωστή υποστήριξη και αφοσίωση στην προπόνηση, ο Δώνης έχει τις δυνατότητες να επανέλθει δυναμικά και να αποδείξει ότι ο τραυματισμός ήταν απλώς μια προσωρινή αναποδιά στην καριέρα του. Η νέα σεζόν θα είναι ευκαιρία για τον ίδιο να επανεφεύρει τον εαυτό του και να επιστρέψει στο υψηλό επίπεδο απόδοσης που τον είχε χαρακτηρίσει.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα