ΑΠΟΕΛ: Σε ακτίνα συμφωνίας με τον Μέγερ

ΑΠΟΕΛ: Σε ακτίνα συμφωνίας με τον Μέγερ

Newsroom
meger apoel
Σπουδαία νέα θα είναι για τον ΑΠΟΕΛ, αν καταφέρει να κλείσει την μεταγραφή του Μέγερ. Ο 28χρονος μέσος έχει εντυπωσιακό βιογραφικό, με 156 εμφανίσεις στη Μπουντεσλίγκα, 46 στην Πρέμιερ Λιγκ. Παράλληλα, έχει φορέσει τέσσερις φορές τη φανέλα της Εθνικής Γερμανίας.

Το μεταγραφικό τοπίο του ΑΠΟΕΛ βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο, καθώς το θέμα της απόκτησης ενός «10αριού» είναι στο επίκεντρο. Ο Μαξιμιλιάνο Μέγερ βρίσκεται στα πρόθυρα να δώσει την τελική του απάντηση στους πρωταθλητές, οι οποίοι έχουν καλύψει πλήρως τις οικονομικές και άλλες απαιτήσεις του Γερμανού μέσου.

Ο ΑΠΟΕΛ έχει μεγάλες προσδοκίες να καταφέρει να κλείσει τη συμφωνία με τον Μέγερ, καθώς μια τέτοια κίνηση θα προσδώσει νέα δυναμική στην επιθετική και δημιουργική ικανότητα της ομάδας. Τα επιτεύγματα του 28χρονου μέσου την τελευταία διετία με τη Λουκέρνη, δείχνουν ότι παραμένει σε εξαιρετική φόρμα και μπορεί να προσφέρει πολλά.

Η καριέρα του Μέγερ είναι γεμάτη από εντυπωσιακές παρουσίες, καθώς έχει καταγράψει 156 εμφανίσεις στη Μπουντεσλίγκα, 46 στην Πρέμιερ Λιγκ και έχει φορέσει τέσσερις φορές τη φανέλα της Εθνικής Γερμανίας.

Η προετοιμασία της ομάδας υπό την καθοδήγηση του Νταβίδ Γκαγιέγο συνεχίζεται στη Σερβία, όπου αύριο στις 4 Ιουλίου, στις 19:00, ο ΑΠΟΕΛ θα αντιμετωπίσει την ΦΚ Νόβι Παζάρ στο δεύτερο φιλικό της περιόδου. Οι Λάσα Ντβάλι και Βιντ Μπέλετς απολαμβάνουν άδεια μετά τη συμμετοχή τους στο EURO, με τον Γεωργιανό αμυντικό να χρειάζεται ιδιαίτερα ξεκούραση λόγω της έντονης συμμετοχής του στην ιστορική πορεία της Γεωργίας στους «16» της διοργάνωσης. Οι δύο παίκτες θα ενταχθούν και πάλι στην ομάδα όταν επιστρέψει στην Κύπρο την επόμενη εβδομάδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα