Δεν πρόκειται να πάρει ανάσα η Ανόρθωση

Δεν πρόκειται να πάρει ανάσα η Ανόρθωση

Πάνος Λάρκος
ΑΝΟΡΘΩΣΗ
Η Ανόρθωση βρίσκεται σε πολύ δύσκολη κατάσταση όσο αφορά το οικονομικό κομμάτι, ενώ παράλληλα έχει στο μυαλό της και το ζήτημα των μεταγραφών, με αποχωρήσεις και προσθήκες να βρίσκονται προ των πυλών.

Υπό τον φόβο των νέων κριτηρίων και ενός εμπάργκο μεταγραφών η Ανόρθωση συνεχίζει την προσπάθεια οικονομικής επιβίωσης της και την προσπάθεια να μαζέψει χρήματα για να μπορέσει να συγκεντρώσει 1 εκατομμύριο για τα κριτήρια Ιουνίου.

Το ποσό που έχει μαζευτεί από τον κόσμο μέσω της πλατφόρμας οικονομικής ενίσχυσης αναμένεται να χρησιμοποιηθεί προς αυτή την κατεύθυνση, όμως είναι μικρό σε σχέση με τις μεγάλες ανάγκες που υπάρχουν. Σε περίπτωση που δεν μαζευτούν τα χρήματα ο κίνδυνος για εμπάργκο μεταγραφών είναι ορατός.

Βέβαια, υπάρχει ένα ποσό 270.000 ευρώ, ποσό πρέπει να πληρωθεί άμεσα και αναμένεται αυτό το ποσό ακόμη και να διπλασιαστεί μέσα στις επόμενες μέρες. Αυτό δείχνει το πόσο πολύ δύσκολη είναι η κατάσταση στην ομάδα. Οι προεισπάρξεις που έκανε η διοίκηση Σάντη την περσινή περίοδο είναι στο 1,8 εκατομμύρια περίπου κάτι που δένει ουσιαστικά σε μεγάλο βαθμό τα χέρια της σημερινής διοίκησης.

Για να μπορέσει η «Κυρία» να βγάλει την χρονιά χωρίς οικονομικά θέματα θέλει περίπου 5 εκατομμύρια ευρώ. Θα έχει μπάτζετ ποδοσφαιρικού τμήματος τα 3 εκατομμύρια, περιμένει πάνω-κάτω έσοδα 2,6 εκατομμύρια και καλείται να βρει τα υπόλοιπα. Υπάρχει σημαντικό πρόβλημα ρευστότητας και γι’ αυτό γίνονται διάφορες προσπάθειες και ενέργειες για να βρεθούν τρόποι οικονομικής ενίσχυσης.

Τα έκανε μαντάρα ο Σάντης

Έρευνα από ανεξάρτητους οίκους θα έχουμε από τη διοίκηση του συλλόγου στα βιβλία της ομάδας για να διαπιστωθεί αν υπήρξε κακοδιαχείριση από τη διοίκηση Σάντη, αν μπορεί να στοιχειοθετηθεί υπόθεση εναντίον της περασμένης διοίκησης για να προκύψουν και οι κατηγορίες που θα φέρουν τη διοίκηση Σάντη ενώπιον των ευθυνών της.

Τραυματισμοί και αγωνιστικά

Όπως έγινε γνωστό χθες ο Γιάννης Κάργας έχει υποβληθεί σε επέμβαση στον αστράγαλο και θα απουσιάσει περίπου τέσσερις μήνες. Αυτό σημαίνει ότι αν όλα πάνε καλά θα επιστρέψει μέσα Οκτώβρη ή αρχές Νοεμβρίου. Επίσης, χάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ο Φραν Γκαρσία μετά από καθαρισμό στο γόνατο που έχει υποβληθεί. Στην Ανόρθωση αισιοδοξούν ότι θα φθάσει πρόταση για τον Ουαγκέ έτσι ώστε να τον πουλήσουν, κάτι που δεν έγινε μέχρι στιγμής, ενώ οι επαφές με την Τορίνο για τον Τζουλίου είναι σε εξέλιξη μιας και υπάρχει οικονομική διαφορά.

Αγωνία για Λόπες…

Στο περίμενε είναι στην «Κυρία» για την απάντηση του Ράφα Λόπες από στιγμή σε στιγμή και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα είναι θετική και θα προχωρήσει η ομάδα στην απόκτηση του Πορτογάλου επιθετικού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα