Ανόρθωση, Σύζινος: Επιβεβαίωσε τις φήμες περί αποχώρησής του από τη διοικούσα επιτροπή

Ανόρθωση, Σύζινος: Επιβεβαίωσε τις φήμες περί αποχώρησής του από τη διοικούσα επιτροπή

Newsroom
συζινος αποχωρηση
Ο Δημήτρης Σύζινος, μέσω ανάρτησής στου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram επιβεβαίωσε ότι δεν είναι πιά μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ανόρθωσης, καθώς έχει υποβάλει την παραίτησή του ήδη από τις 17 Ιουνίου.

Ο Δημήτρης Σύζινος πήρε θέση σχετικά με τα όσα ακούγονταν για το μέλλον του στην Ανόρθωση, κάνοντας γνωστό μέσω του Instagram ότι ο ίδιος δεν αποτελεί πλέον μέλος της διοικούσας επιτροπής.

Όπως ανέφερε στο story του, έχει αποχωρήσει από τις 17 Ιουνίου και έκτοτε δεν έχει καμία ανάμειξη με το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Επειδή με ρωτά αρκετός κόσμος και για την αποφυγή παρεξηγήσεων, θέλω να ενημερώσω ότι από τις 17/06 για προσωπικούς λόγους αποχώρησα από τη Διοικούσα Επιτροπή της Ανόρθωσης. Έκτοτε δεν έχω καμία εμπλοκή, επαφή ή άλλη σχέση με το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα