Ομόνοια: Έρχονται προσθήκες- τι ισχύει με Ντιουνκού και Μακόσο

Ομόνοια: Έρχονται προσθήκες- τι ισχύει με Ντιουνκού και Μακόσο

Newsroom
diounkou
«Καυτό» τριήμερο εξελίξεων ενόψει στο «τριφύλλι», με ανακοίνωση-ανακοινώσεις! Θα αποτελέσει την 4η μεταγραφή της Ομόνοιας, ο Άλφα Ντιουνκού ; Η ο Κριστ Μακόσο θα είναι αυτός που θα φορέσει «πράσινα» ; Ή μήπως κάποιος άλλος ;

Για να δούμε, πάντως το πράσινο ρεπορτάζ «τρέχει με 1000», καθώς προ των πυλών του «Ηλίας Πούλλος» βρίσκονται τα επόμενα μεταγραφικά απόκτημα. Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ως Gazzetta Cyprus.


Και σας το μεταφέρουμε. Τώρα, η κάθε περίπτωση έχει διαφορετικά δεδομένα, η μεταγραφική όπως έχουμε τονίσει πολλάκις είναι μεταβλητή υπόθεση και με ανατροπές, εκπλήξεις και όλα τα συναφή. Ως εκ τούτου, μόνο όταν πέσουν οι υπογραφές, κάτι μπορεί να θεωρηθεί «τελειωμένο».
Επί του πρακτέου, ο Κριστ Μακόσο, ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός από την Δημοκρατία του Κόνγκο είναι όντως μία ανάσα από την Ομόνοια, μάλλον με τη μορφή δανεισμού. Και αναμένεται στην Κύπρο για ολοκλήρωση της μεταγραφής.


Οι πληροφορίες έφεραν και τον Άλφα Ντιουνκού, πολύ κοντά στο «τριφύλλι», μένει να διαφανεί αν όντως η χθεσινή του αποχώρηση από την Γρανάδα, ανοίγει το δρόμο για το πράσινο deal. Είναι σαφές ότι η έντονη κινητικότητα προϊδεάζει για σημαντικές εξελίξεις, περαιτέρω ενίσχυσης του ρόστερ.
Ο στόχος είναι να αποκτήσει περισσότερο βάθος το μεταγραφικό παζλ το συντομότερο δυνατό, ώστε ο Βάλντας Νταμπράουσκας να έχει τον χρόνο να δουλέψει απρόσκοπτα, ει δυνατόν σχεδόν με όλους τους παίκτες του στην Πολωνία.

Ο ενθουσιασμός του Αναστασίου

Δηλώνει ενθουσιασμένος και ανυπόμονος ο Στρατηγικός διευθυντής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Γιάννης Αναστασίου, μέσω ανάρτησης του στο Instagram :
«Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεχίσω τη θητεία μου ως Στρατηγικός Διευθυντής Ποδοσφαίρου της Ομόνοιας. Ανυπομονώ για τη σεζόν που έρχεται»!

ΑΓ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα