Ομόνοια: Περιμένοντας το «sms» για Ντιουνκού που είναι Κύπρο -Το παλεύουν για Μπαρσεγκιάν

Ομόνοια: Περιμένοντας το «sms» για Ντιουνκού που είναι Κύπρο -Το παλεύουν για Μπαρσεγκιάν

Newsroom
dabraouskas_parousiasi
Χτυπάει κόκκινο η αγωνία των φίλων της Ομόνοιας και παρόλο που χρονικά υπήρξε μία μικρή αναμονή 5-6 ημερών η επόμενη ανακοίνωση είναι έτοιμη εντός της ημέρας. Ο Άλφα Ντιουνκού τον οποίο η Ομόνοια πολιορκεί εδώ και ένα 20ήμερο είπε το ναι και ντύνεται στα πράσινα. Ο 22άχρονος Σενεγαλέζος μπακ βρίσκεται μάλιστα από χθες βράδυ στην Κύπρο για τα διαδικαστικά, την ολοκλήρωση του deal και τη σχετική ανακοίνωση. Θα βρίσκεται στο αεροπλάνο τη Δευτέρα, με προορισμό το «Κιέλτσε» της Πολωνίας!

Ένας ποδοσφαιριστής που από την 1η στιγμή έκανε γκελ στο δίδυμο Αναστασίου-Νταμπράουσκας που με υπομονή, μεθοδικότητα και πειθώ για το νέο project, κατάφεραν να τον φέρουν στο «τριφύλλι».

Και χωρίς καμία αμφιβολία, μαζί με τον Γιάννη Μασούρα θα συγκροτούν ένα πολύ αξιόλογο ζευγάρι στο δεξιό άκρο της άμυνας, προσαρμοσμένο τέλεια στα «θέλω» του κόουτς. Όσον αφορά την περίπτωση του διεθνούς Αρμένιου ακραίου επιθετικού Ντικράν Μπαρσεγκιάν, παρά τη διάψευση της Σλόβαν , όντως βρίσκεται πολύ ψηλά στην μεταγραφική λίστα των πράσινων.


Καθώς τον θεωρούν και σωστά πολύ ποιοτικό παίκτη με παραστάσεις, που είναι σε θέση να κάνει τη διαφορά και να προσδώσει μεγάλη ισχύ αν αποκτηθεί. Σαφώς προκύπτουν δυσκολίες, κυρίως λόγω οικονομικών απαιτήσεων της ομάδας του, η οποία δεν «καίγεται» να τον δώσει αν και το γεγονός ότι το συμβόλαιο του λήγει τον Ιανουάριο, τον κάνει εν δυνάμει στόχο!


Και για αυτό το παλεύει πολύ, η επιτροπή προγραμματισμού με την αρωγή της διοίκησης, για να κάμψουν τις αντιρρήσεις και να επιτευχθεί συμφωνία, καθώς ο Μπαρσεγκιάν είναι σπουδαία «πάστα» ποδοσφαιριστή!

ΑΓ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα