Νέα Σαλαμίνα: Η Βουλγαρία και οι πιθανές πωλήσεις…

Νέα Σαλαμίνα: Η Βουλγαρία και οι πιθανές πωλήσεις…

Πάνος Λάρκος
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ
Σιγά-σιγά στη Νέα Σαλαμίνα έχουν αρχίσει να μετρούν αντίστροφα για την έναρξη της προετοιμασίας ενόψει και της νέας σεζόν. Η ομάδα από βδομάδας θα αρχίσει τα εργομετρικά τεστ και θα μπουν οι ποδοσφαιριστές στη συνέχεια σε ρυθμούς προπονήσεων υπό την καθοδήγηση του Χριστόδουλου Χριστοδούλου.

Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας θα γίνει στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Μενεού και στη συνέχεια η Νέα Σαλαμίνα θα αναχωρήσει στις 24 Ιουλίου για την Βουλγαρία, εκεί όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της μέχρι και τις 3 Αυγούστου. Στο πρόγραμμα υπάρχουν τρία φιλικά ματς προγραμματισμένα, όμως ακόμη δεν έχουν ανακοινωθεί οι αντίπαλοι μιας και απομένουν κάποιες λεπτομέρειες να διευθετηθούν.

Την ίδια ώρα υπάρχει φημολογία για ενδιαφέρον από κάποιες ομάδες για παίκτες των ερυθρολεύκων που έχουν συμβόλαια και δεν είναι άλλοι από τους Σεργίου και Καρλίτος. Για να μπορέσει η Νέα Σαλαμίνα να μπει σε διαδικασίας πώλησης κάποιου ποδοσφαιριστή θα πρέπει να μείνει οικονομικά απόλυτα ικανοποιημένη.

Δεν είναι αρνητική στο να πουλήσει, φθάνει να πάρει αυτό που θέλει ως οικονομικό αντάλλαγμα και να βγει κερδισμένη. Για την ώρα δεν υπάρχει κάποια επίσημη πρόταση στα γραφεία του συλλόγου για κάποιο ποδοσφαιριστή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα