Ομόνοια: Ρίχνει «δίχτυα» για μεγάλα ψάρια, ο Ντιονκού φτιάχνει βαλίτσες για Πολωνία

Ομόνοια: Ρίχνει «δίχτυα» για μεγάλα ψάρια, ο Ντιονκού φτιάχνει βαλίτσες για Πολωνία

Newsroom
aek larnakas
Οι εξελίξεις τρέχουν στην Ομόνοια, με τη διαδικασία μεταγραφικής ενίσχυσης να είναι σε εξέλιξη. Την ίδια στιγμή, αύριο κάνει πρεμιέρα το OMONOIA Tv, ενώ η ομάδα πετά για το «Κιέλτσε» της Πολωνίας

«Καυτό» όπως είχαμε προϊδεάσει το ρεπορτάζ της Ομόνοιας. Με τους πράσινους να κτυπάνε ταυτόχρονα σε πολλά μέτωπα (άλλαξε άρδην φέτος η πολιτική που ακολουθεί η ομάδα προγραμματισμού και θα το αναλύσουμε εν ευθέτω χρόνο), μα στόχο να ολοκληρώσουν επιτυχώς τη διαδικασία ενίσχυσης της ομάδας.
Ο Άλφα Ντιουνκού όπως σας κρατάμε όλο αυτό διάστημα ενήμερους είναι «κλειστός» και απομένει η ανακοίνωση. Θα γίνει εντός της ημέρας, ή θα προτιμηθεί εκ μέρους του «τριφυλλιού» να γίνει αυτό στην αυριανή πρεμιέρα του καναλιού της Ομόνοιας ;

Αύριο Δεύτερα 01 Ιούλιου στις 19:48 το ΟΜΟΝΟΙΑ Tv κάνει την παρθενική του εμφάνιση στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. ´Ακρως πρωτοποριακό εγχείρημα εκ μέρους των πράσινων, και ευχόμαστε κάθε επιτυχία, τα καλύτερα!

omonoia new channel

Αύριο εξάλλου η ομάδα πετά για το «Κιέλτσε» της Πολωνίας και η ανακοίνωση λογικά εντός της ημέρας της αποστολής, αναμένεται γενικότερα με ανυπομονησία.
Εξελίξεις και για τη θέση του στόπερ ενόψει, με τον Κριστ Μακόσσο εκκρεμούσε μία διευθέτηση με τα ταξιδιωτικά του έγγραφα, για να δούμε αν όντως θα πάει Πολωνία ή αν τελικά πάει η Ομόνοια για κίνηση από τη λίστα Α’. Με τα σουηδικά ΜΜΕ να επιμένουν για επαφές σε καλό επίπεδο με τον 31ενός ετών Φίλιπ Ελάντερ, διεθνής στόπερ με εξαιρετικό βιογραφικό, που έμεινε ελεύθερος από την Οντένσε. Εκτός και αν «παίζει» σενάριο απόκτησης και των δύο, που θα «φωτογραφίζει» αποχώρηση κάποιου άλλου ( βλέπε Λανγκ). Με τον Αρμένιο Μπαρσεγκιάν αναλύσαμε χθες τα δεδομένα, όντως τον θέλουν πολύ στην Ομόνοια, αλλά το συμβόλαιο του με την Σλόβαν είναι ανασταλτικός παράγοντας για την ώρα. Να σας ενημερώσουμε ότι για την συγκεκριμένη θέση υπάρχει ένας ακόμη υποψήφιος ανάλογου βεληνεκούς, ένδειξη του ότι ο πήχης για το δεξί «φτερό» είναι πολύ ψηλά!
Αυτά είναι τα δεδομένα, υπάρχουν και άλλοι στόχοι που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας τα ονόματα τους. Εξίσου «μεγάλα ψάρια». Και η διοίκηση με την ομάδα προγραμματισμού το παλεύουν για αίσια κατάληξη. Η λογική λέει ότι στην Πολωνία δε θα είναι μόνοι από τα νέα αποκτήματα, οι Εβάντρο, Μασούρας και Μάριτς. Λίγες ώρες ακόμα υπομονή.

ΑΓ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα