Ομόνοια: Οι επόμενες μεταγραφές, το διαδικτυακό κανάλι και ο συγκλονιστικός Φαμπιάνο

Ομόνοια: Οι επόμενες μεταγραφές, το διαδικτυακό κανάλι και ο συγκλονιστικός Φαμπιάνο

Newsroom
φαμπιανο παπασταυρου
Εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα έφερε η χθεσινή μέρα στην Ομόνοια. Με ανακοίνωση για Ντιούνκου, το Ομόνοια Tv στον «αέρα», με είδηση Παπασταύρου για το γηπεδικό και μετάβαση της ομάδας στο «Κίελτσε» της Πολωνίας.

Στο φουλ οι μηχανές στο «τριφύλλι» και έπεται συνέχεια. Μετά τον Ντιούνκου, για τον οποίο ο Νταμπράουσκας μίλησε με άκρως κολακευτικά λόγια, ακολουθούν οι επόμενες μετεγγραφικές κινήσεις. «Έχει τεράστιες δυνατότητες και όλα τα προσόντα να κάνει πολύ καλή καριέρα» είπε ο κόουτς για τον Σενεγαλέζο δεξιό μπακ. Ένδειξη του πόσο πολύ τον ήθελαν και τον πρέσαραν στενά μαζί με τον Γιάννη Αναστασίου. Στόπερ, ίσως και δύο, αναλόγως με το τι θα γίνει με τον Λανγκ, δεξιό εξτρέμ και επιτελικός μέσος οι θέσεις στις οποίες στοχεύει πλέον η επιτροπή προγραμματισμού. Με τη θέση του φορ επίσης να παραμένει στο κάδρο.

Η λογική λέει ότι 1-2 παίκτες θα προλάβουν να μεταβούν στο αθλητικό κέντρο «Μπικόφσκι» για να τεθούν υπό τις οδηγίες του Λιθουανού κόουτς. Όπως ισχύει με τους Εβάντρο, Μασούρας, Μάριτς κει Ντιούνκου. Ο Εράκοβιτς επίσης θεωρείται «νέα μετεγγραφή», είναι τεράστιες οι προσδοκίες για τον Μαυροβούνιο διεθνή, μεγάλο άτυχο της περσινής σεζόν.
Πέραν των Μακόσσο, Ελάντερ, Μπαργκεσιάν, ψηλά στη λίστα των πράσινων υπάρχουν και αλλά ονόματα. Και δη 1-2 αν όντως καταφέρει η Ομόνοια να αποσπάσει την υπογραφή τους, θα μιλάμε για τεράστια επιτυχία.

Από σήμερα στα «βάσανα» οι παίκτες με διπλές προπονήσεις στο «Κιέλτσε», σε καθημερινή βάση μέσω του Ομόνοια Tv θα έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθούμε πλάνα και δηλώσεις. Θετικότατες εντυπώσεις και πρόσημο από τη χθεσινή ιστορική πρεμιέρα του πρασίνου καναλιού, όμως επειδή εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, σαφώς και υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης. Σημαντικό το γεγονός ότι ο προεδρος στο καλωσόρισμα του έδωσε την είδηση για το γηπεδικό, ήταν κάτι που ήχησε πολύ καλά στα αυτιά των φίλων της ομάδας. Κρατάμε δε, τη συγκίνηση και περηφάνια, των συντελεστών και του Ομονοιάτικου κόσμου!

ομονοια

Συγκλονιστικός «Φάμπι»

Απλά συγκλονιστικός, συγκίνησε άπαντες ο Ομονοιάτης Φαμπιάνο!

«Αυτή την ομάδα την αγαπώ, είμαι ερωτευμένος με την Ομόνοια» υπογράμμισε ο «γίγαντας» και τα λόγια είναι περιττά. Πέραν της κλάσης του, δείχνει με κάθε ευκαιρία πόσο σπουδαίος άνθρωπος είναι και πόσο δέθηκε με τον κορμό της ομάδας που τον λατρεύει και τον έχει είδωλο κυριολεκτικά.

ΑΓ

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα