Ομόνοια: Ντιονκού ο τέταρτος, ποιοι ακολουθούν, η πτήση για Πολωνία και το Ομόνοια TV που βγαίνει «αέρα» (vid)

Ομόνοια: Ντιονκού ο τέταρτος, ποιοι ακολουθούν, η πτήση για Πολωνία και το Ομόνοια TV που βγαίνει «αέρα» (vid)

Newsroom
Ο Βάλντας Νταμπράουσκας του ΟΦΗ
Ο Άλφα Ντιονκού, που ανακοινώθηκε από την Ομόνοια, θα συνθέσει ένα πολύ ποιοτικό ζευγάρι στο δεξί άκρο της άμυνας με τον Γιάννη Μασούρα. Την ίδια στιγμή, στο «τριφύλλι», παραμένουν πολλά ανοικτά μέτωπα στο μεταγραφικό κομμάτι, ενώ η ομάδα του Νταμπράουσκας αναχωρεί για το Κιέλτσε της Πολωνίας.

‘Αλφα Ντιουνκού ο 4ος στην Ομόνοια, μετά τους Εβάντρο, Μασούρα και Μάριτς. Ο 22άχρονος Σενεγαλέζος, υπέγραψε για 2+1 χρόνια, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του gazzetta.cy. Θα συνθέσει ένα πολύ ποιοτικό ζευγάρι με τον Γιάννη Μασούρα, στο δεξιό άκρο της άμυνας, αμφότεροι διαθέτουν όλο το πακέτο να ανταποκριθούν στα “θέλω” του κόουτς Ναταμπράουσκας. Είναι δε παραδεκτό ότι η Ομόνοια στη συγκεκριμένη θέση, έχει προχωρήσει σε αναβάθμιση, χωρίς αυτό να είναι μομφή για τους προκατόχους τους. Απ’ εκεί και πέρα, ανοικτά αρκετά μέτωπα στους πράσινους, με τους κεντρικούς αμυντικούς Ελάντερ και Μακόσσο σε πρώτο πλάνο και με καλές πιθανότητες να φορέσουν τριφύλλι. Τα δεδομένα για την πολύ δύσκολη περίπτωση του Αρμένιου εξτρέμ Τιγκράν Μπαρσεγκιάν της Σλόβαν τα αναλύσαμε, αλλά το παλεύει η Ομόνοια, ρίχνοντας ματιές σε μία ακόμη πολύ σπουδαία περίπτωση για τη θέση του εξτρέμ. Γενικότερα όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, με τη διοίκηση να στηρίζει στο 100%, η επιτροπή προγραμματισμού, διαπραγματεύεται με παίκτες από το “πάνω ράφι”, θέλοντας να τους φέρει στο “Ηλίας Πούλλος”, ισχυροποιώντας την ομάδα.

Εξάλλου, για το Κιέλτσε της Πολωνίας αναχωρεί στις 11 η Ομόνοια. Στο αθλητικό κέντρο “Μπικόφσκι” θα κτιστεί το τριφύλλι του Νταμπράουσκας, μέχρι τις 12 Ιουλίου, δίδοντας τρία δυνατά φιλικά παιχνίδια.

Αναλυτικά:

1 Ιουλίου: Αναχώρηση για Πολωνία (Προπονητικό Κέντρο «Binkowski»)

6 Ιουλίου, 19:00: Παιχνίδι προετοιμασίας: MKS CracoviaΟΜΟΝΟΙΑ | Live: OMONOIA TV

9 Ιουλίου, 19:00: Παιχνίδι προετοιμασίας: Maccabi Tel Aviv FCΟΜΟΝΟΙΑ | Live: OMONOIA TV

12 Ιουλίου, 19:00: Παιχνίδι προετοιμασίας: Raków CzęstochowaΟΜΟΝΟΙΑ | Live: OMONOIA TV

13 Ιουλίου: Επιστροφή στην Κύπρο

19 Ιουλίου: Παιχνίδι προετοιμασίας: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΕΚ Αθηνών *

*Περισσότερες πληροφορίες για το παιχνίδι προετοιμασίας στην Κύπρο με την ΑΕΚ Αθηνών (γήπεδο, ώρα έναρξης, εισιτήρια κτλ) θα δοθούν σε μεταγενέστερο στάδιο». Σύμφωνα με πληροφορίες μας το φιλικό με το δικέφαλο “κλειδώνει” για τις 18 του μήνα.

Με αδημονία όλοι στον οργανισμό της Ομόνοιας, μετρούν αντίστροφα, για την πρωτοποριακή-ιστορική κίνηση, με το κανάλι της ομάδας. Στις 19:48 βγαίνει στον “αέρα” και άπαντες νιώθουν τεράστια ικανοποίηση και συγκίνηση, ειδικά οι εμπνευστές αυτού του εχγειρήματος. Και πάλι ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

Δείτε το «promo video» του «τριφυλλιού» για το νέο εγχείρημα:

ΑΓ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα