Ομόνοια: Η πρωτοποριακή προετοιμασία Νταμπράουσκας και το κεφάλαιο περαιτέρω ενίσχυσης

Ομόνοια: Η πρωτοποριακή προετοιμασία Νταμπράουσκας και το κεφάλαιο περαιτέρω ενίσχυσης

Newsroom
Ο Βάλντας Νταμπράουσκας του ΟΦΗ
Σε δυο μέτωπα δουλεύουν στην Ομόνοια: για την προετοιμασία της ομάδας στην Πολωνία, αλλά και για τις επόμενες προσθήκες στο μεταγραφικό κομμάτι.

Σε δύο ταμπλό δουλεύουν στην Ομόνοια. Η ομάδα στις καλύτερες συνθήκες προετοιμάζεται σκληρά στην Πολωνία και σε συνεννόηση με το δίδυμο Αναστασίου-Νταμπράουσκας, η επιτροπή προγραμματισμού, δουλεύει για τις επόμενες προσθήκες.

“Νομίζω ότι δύο βασικά πράγματα είναι να φροντίζουμε ο ένας τον άλλο, να χτίζουμε ομάδα, να χτίζουμε σχέσεις, να χτίζουμε ατμόσφαιρα και να βελτιώνουμε το στυλ παιχνιδιού μας. Το στυλ παιχνίδιου μας αφορά τα πάντα, όταν έχει την μπάλα, όταν χάνεις την μπάλα, οπότε ουσιαστικά όλες οι φάσεις. Πιστεύω ότι μετά από αυτές τις δύο εβδομάδες θα επιστρέψουμε πιο δύνατοι.”

Τάδε-έφη Βάλντας Νταμπράουσκας, δίδοντας το στίγμα της φετινής προετοιμασίας.

Μέσω διπλών προπονήσεων άρχισαν να “καταπίνουν χιλιόμετρα” οι πράσινοι, σε συνδυασμό με πολλή μπάλα επίσης, το ιδιαιτέρως πρωτοποριακό πρόγραμμα προπονήσεων του Λιθουανού κόουτς. Και από άποψης τεχνολογίας, αλλά και πλουραλισμού ασκησειολογίου.

Με τον κ.Νταμπράουσκας με το... καλημέρα να χτίζει τη νέα Ομόνοια με βάση τη ξεκάθαρη επιθετική του φιλοσοφία, με απαραίτητη προϋπόθεση φυσικά την άρτια φυσική κατάσταση. Σήμα κατατεθέν του, σε κάθε του ομάδα που έχει δουλέψει. Ποντάρει ωστόσο ο κόουτς “Βλαντ” και στο δέσιμο, σύσφιξη σχέσεων όλων όσοι απαρτίζουν την αποστολή και δη των παικτών του.

“ Να δημιουργήσουμε μια οικογένεια που θα προσέχει ο ένας τον άλλο”, η πολύ δυνατή του ατάκα.

#Ανά πάσα στιγμή, μπορεί να προκύψουν νέα στο κεφάλαιο προγραμματισμός. Δεν αργεί η 5η μετεγγραφή, στα στόπερ οι Μακόσσο και Ελάντερ “παίζουν”, ενώ στη θέση του δεξιού εξτρέμ, όπως πρώτοι ενημερωθήκατε από το Gazzetta.Cy, είναι ειλημμένη η απόφαση για παίκτη από το “πάνω ράφι”, μέσω της ανάλογης οικονομικής υπέρβασης.

“Κληρώνει” το νέο πρωτάθλημα

Με το μυαλό και στη σημερινή κλήρωση του Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας στο “τριφύλλι”. Η έναρξη του Πρωταθλήματος προγραμματίστηκε για το Σαββατοκύριακο 24 – 25 Αυγούστου 2024 και η ολοκλήρωση του για το Σαββατοκύριακο 17 – 18 Μαϊου 2025.

Εξάλλου, ευκαιρία για κατασκοπεία απόψε, εκ μέρους του προπονητικού τημ της Τορπέντο Κουτάϊσι, πιθανής αντιπάλου στο Κόνφερενς Λιγκ, στον αγώνα της με την Δυναμό Τυφλίδας, στον τελικό του σούπερ καπ.

ΑΓ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα