Νέα Σαλαμίνα: Εκεί στοχεύει σε ενίσχυση, άρχισαν τρέξιμο στο Μενεού

Νέα Σαλαμίνα: Εκεί στοχεύει σε ενίσχυση, άρχισαν τρέξιμο στο Μενεού

Πάνος Λάρκος
salamina 2/7
Η Νέα Σαλαμίνα θέλει να ενισχυθεί σε όλα τα πόστα ενόψει της νέας σεζόν, εξετάζοντας με προσοχή τις περιπτώσεις που θα μπορούσαν να ταιριάξουν στα πλάνα τους. Ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου περιμένει να πέσουν οι απαιτήσεις κάποιων παικτών τους οποίους έχει στο μυαλό του προκειμένου να τους προσεγγίσει εκ νέου.

Σε τέσσερις κινήσεις ενίσχυσης στοχεύουν ακόμη στη Νέα Σαλαμίνα για να ολοκληρώσουν το ρόστερ τους για τη νέα σεζόν. Ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου έχει ήδη κάνει κάποιες προσθήκες, κράτησε τους παίκτες που ήθελε και απομένουν οι τελευταία πινελιές.

Στόχος είναι να αποκτηθεί ένας κεντρικός επιθετικός που θα μπορεί να έχει το εύκολο γκολ και να δώσει λύσεις στο σκοράρισμα, ένας αριστερός εξτρέμ, ένας επιθετικός που θα αγωνίζεται πίσω από τον «καθαρό» επιθετικό αλλά και να μπορεί να παίξει και στα άκρα της επίθεσης και ένας κεντρικός αμυντικός.

Δεν υπάρχει βιασύνη, όμως υπάρχουν επαφές με κάποιες περιπτώσεις. Δεν αποκλείεται να περιμένει ακόμη και τον Αύγουστο για 1-2 επιλογές ο Κύπριος τεχνικός μιας και εκεί ίσως πέσουν οι απαιτήσεις κάποιων παικτών και είναι πιο εφικτό να προκύψει συμφωνία.

Από σήμερα οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους μιας και έπιασαν δουλειά στο προπονητικό κέντρο στο Μενεού. Θυμίζουμε ότι στις 12 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί και η επίσημη πρώτη προπόνηση της ομάδας παρουσία και του κόσμου της.

@Photo credits: Nea Salamina/ Facebook

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα