ΑΠΟΕΛ,Ντβάλι: Μετά τη Γερμανία, ώρα για Σερβία

ΑΠΟΕΛ,Ντβάλι: Μετά τη Γερμανία, ώρα για Σερβία

Newsroom
lasha dvali apoel
Mετά από μια εξαιρετική παρουσία στο EURO, o Λάσα Ντβάλι, αφού ξεκουραστεί μερικές ημέρες, θα μεταβεί στη Σερβία, όπου πραγματοποιείται το κύριο στάδιο της προετοιμασίας του ΑΠΟΕΛ.

Ο Λάσα Ντβάλι επιστρέφει στην ομάδα του, μετά τον αποκλεισμό της εθνικής Γεωργίας από την Ισπανία στη φάση των 16 του Euro. Ο Γεωργιανός αμυντικός, που αγωνίζεται στον ΑΠΟΕΛ, θα ξεκουραστεί για λίγες ημέρες πριν ενσωματωθεί στην υπόλοιπη ομάδα στη Σερβία, όπου πραγματοποιείται το κύριο στάδιο της προετοιμασίας. Ο Ντβάλι είχε μια εξαιρετική παρουσία στο τουρνουά, συνεισφέροντας σε μια ιστορική στιγμή για την εθνική του ομάδα. Τώρα, όμως, επικεντρώνεται στους νέους στόχους με την ομάδα της Λευκωσίας. Όσον αφορά το συμβόλαιό του και τις πιθανές αλλαγές που μπορεί να υπάρξουν, υπήρξε αναφορά σε πρόσφατο ρεπορτάζ της ιστοσελίδας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα