ΑΠΟΕΛ: Προσεκτική διαχείριση του Ντονγκαλά

ΑΠΟΕΛ: Προσεκτική διαχείριση του Ντονγκαλά

Newsroom
ΑΠΟΕΛ ΠΑΦΟΣ
Έχοντας μυϊκές ενοχλήσεις, ο Ντιεμερσί Ντονγκαλά δεν αγωνίστηκε στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας του ΑΠΟΕΛ, απόδειξη πως οι πρωταθλητές Κύπρου προσέχουν ιδιαίτερα έναν από τους πιο κομβικούς ποδοσφαιριστές τους.

Στο πρώτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας του ΑΠΟΕΛ στη Σερβία, όπου η ομάδα από τη Λευκωσία πραγματοποιεί το κύριο στάδιο της προετοιμασίας της, ο Ντιεμερσί Ντονγκαλά δεν συμμετείχε.

Ο πλάγιος επιθετικός, ο οποίος είχε σημαντική συμβολή στην κατάκτηση του πρωταθλήματος την προηγούμενη σεζόν, δεν αγωνίστηκε λόγω ενοχλήσεων. Η τεχνική ηγεσία αποφάσισε να τον προφυλάξει για να αποφύγει τυχόν επιδείνωση της κατάστασής του. Στον ΑΠΟΕΛ δείχνουν μεγάλη προσοχή στη διαχείριση του Ντονγκαλά, ειδικά όταν πρόκειται για μυϊκά θέματα.

Η ομάδα της Λευκωσίας κέρδισε με 2-1 τη Σπαρτάκ Σουμπότιτσα, σύλλογο της Α' Κατηγορίας της Σερβίας, η οποία κατέλαβε τη 10η θέση στο πρωτάθλημα την περασμένη περίοδο. Η απόφαση να μην αγωνιστεί ο Ντονγκαλά πάρθηκε για να διασφαλιστεί η υγεία του και να είναι πλήρως έτοιμος για τις επερχόμενες προκλήσεις της σεζόν.

Η προετοιμασία στη Σερβία συνεχίζεται με έντονους ρυθμούς, και η ομάδα εστιάζει στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης και των τακτικών της. Στόχος του ΑΠΟΕΛ είναι να παρουσιάσει δυνατό σύνολο τη νέα χρονιά, με τον Ντονγκαλά να αποτελεί βασικό πυλώνα των επιθετικών σχεδίων της ομάδας. Δεν αγωνίστηκε, υπενθυμίζουμε, ούτε ο Τάσος Δώνης λόγω χτυπήματος στη μύτη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα