Άρης Λεμεσού: Τριπλές προπονήσεις στη Λετονία

Άρης Λεμεσού: Τριπλές προπονήσεις στη Λετονία

Newsroom
ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ
Με τριπλές προπονήσεις συνεχίζεται η προετοιμασία του Άρη Λεμεσού στη Λετονία, όπως ενημέρωσε η ομάδα μέσω επίσημης ανακοίνωσής της.

Ούτε μια, ούτε δυο, αλλά τρεις προπονήσεις περιλαμβάνει πλέον το ημερήσιο πρόγραμμα της προετοιμασίας του Άρη Λεμεσού επί Λετονικού εδάφους.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» μέσω ανακοίνωσης γνωστοποίησε την πορεία της προετοιμασίας, αλλά και το... είδος των προπονήσεων. Ξεκίνημα το πρωί με τρέξιμο, συνέχεια με μπάλα και «κλείσιμο» με τακτική για τους παίκτες του Αλεξέι Σπιλέφσκι.

Η ανακοίνωση:

Με πρωινό τρέξιμο στην παραλία στις 07:00 το πρωί, ξεκίνησε η 2η βδομάδα προετοιμασίας της ομάδας μας στη Γιούρμαλα. Μετά το πρωινό, το σκηνικό μεταφέρθηκε στο γήπεδο όπου πραγματοποιήθηκαν οι άλλες δύο προπονήσεις της ημέρας (10:30 και 17:30).

Μπαίνοντας στη 2η βδομάδα το πρόγραμμα προετοιμασίας διαμορφώνεται καθώς πλέον στις πρωινές προπονήσεις προστίθεται και η μπάλα. Ο βαθμός δυσκολίας στις ασκήσεις ενδυνάμωσης αυξάνεται και δίνεται έμφαση στην αντοχή στην ταχύτητα και στη δύναμη.

Το απόγευμα η προπόνηση περιλάμβανε ασκήσεις με τη μπάλα, ασκήσεις τακτικής και παιχνίδι σε υψηλές εντάσεις. Οι τριπλές προπονήσεις θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια της βδομάδας.

Στο μεταξύ, το βράδυ της Κυριακής, -όπως ήταν προγραμματισμένο- αφίχθηκε στη Λετονία ο Στιβ Γιαγκό που απουσίαζε με άδεια λόγω των υποχρεώσεων του με την Εθνική, αλλά και την τέλεση του γάμου του. Ο Στιβ, ενσωματώθηκε στην αποστολή και από το πρωί της Δευτέρας ξεκίνησε προπονήσεις με στόχο να φτάσει στο βαθμό ετοιμότητας των υπολοίπων, το ταχύτερο δυνατό.

Σημαντική ήταν η μεταβολή στις καιρικές συνθήκες στη Λετονία από σήμερα. Χθες Κυριακή ο υδράργυρος έφτασε τους 27 βαθμούς κελσίου. Από το πρωί της Δευτέρας όμως η θερμοκρασία έπεσε αισθητά καθώς κυμάνθηκε στους 18-20 βαθμούς κατά τη διάρκεια της μέρας. Μάλιστα, η πρωινή προπόνηση που ξεκίνησε στις 10:30 και στο μεγαλύτερο διάστημα της, διεξήχθη υπό βροχή. Το ίδιο σκηνικό με χαμηλές θερμοκρασίες και βροχή, αναμένεται να συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα