Τεχέρα: «Ιδανικός για τον ΑΠΟΕΛ ο Γκαγιέγο»

Τεχέρα: «Ιδανικός για τον ΑΠΟΕΛ ο Γκαγιέγο»

Newsroom
ΤΕΧΕΡΑ
Ο Σέρχιο Τεχέρα μίλησε στην κάμερα της Cablenet για τις πρώτες εντυπώσεις του στον ΑΠΟΕΛ, ενώ τόνισε πως ο Νταβίδ Γκαγιέγο είναι ο ιδανικός προπονητής για τον ΑΠΟΕΛ.

Ο Σέρχιο Τεχέρα παραχώρησε συνέντευξη σε εκπομπή της Cablenet ως νέος παίκτης του ΑΠΟΕΛ. Μίλησε με ενθουσιασμό για τον προπονητή Νταβίδ Γκαγιέγο, χαρακτηρίζοντάς τον ως κορυφαίο και ιδανικό για την ομάδα.

Σχολίασε την απόφαση να αγωνιστεί μόνο στο πρώτο 30λεπτο του φιλικού αγώνα, αναφέροντας ότι ο προπονητής θέλει να μοιράσει τον χρόνο μεταξύ των πολλών παικτών που διαθέτει η ομάδα. Ανέφερε πως τα πρώτα φιλικά παιχνίδια είναι κυρίως για προσαρμογή και ξεμούδιασμα.

Ο Τεχέρα εξέφρασε την επιθυμία του να δουλέψει σκληρά για να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, ευχαριστώντας παράλληλα τους συμπαίκτες του για την θερμή υποδοχή.

Τέλος, έστειλε μήνυμα στους φιλάθλους να στηρίζουν την ομάδα ώστε να καταφέρει να επιτύχει τους στόχους της.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα