Φαμπιάνο: «Από όταν ήρθα στην Κύπρο ένιωσα ένα με αυτή την ομάδα, ερωτευμένος με την Ομόνοια»

Φαμπιάνο: «Από όταν ήρθα στην Κύπρο ένιωσα ένα με αυτή την ομάδα, ερωτευμένος με την Ομόνοια»

Newsroom
ΦΑΜΠΙΑΝΟ
Ο κίπερ Φαμπιάνο μίλησε στη νεοσύστατη κάμερα του ΟΜΟΝΟΙΑ TV, κάνοντας αναφορά στην πορεία του με την ομάδα της Λευκωσίας, από το 2019 όταν και μετακόμισε στην Κύπρο.

Καλεσμένος στην εκπομπή του ΟΜΟΝΟΙΑ TV ήταν ο πορτιέρο της ομάδας της Λευκωσίας, Φαμπιάνο. Ο αγαπημένος στους «πράσινους» Φάμπι μίλησε για την πορεία του στον σύλλογο, του οποίου μέλος αποτελεί από το 2019.

Παράλληλα, εξήγησε πως από την πρώτη στιγμή ένιωσε ότι η Ομόνοια ήταν μια ομάδα που του ταίριαζε, ενώ παραδέχθηκε πως υπήρξε ενδιαφέρον και από άλλους συλλόγους της Κύπρου.

Αναλυτικά:

«Νιώθω προνομιούχος που βρίσκομαι εδώ, είμαι χαρούμενος και εγώ και η οικογένεια μου εδώ .Σε όλα τα κλαμπ που αγωνίστηκα δούλευα σκληρά και γι’ αυτό έμενα καιρό».

Όταν ήρθα στην Κύπρο και κατάλαβα τι είναι η Ομόνοια, ένιωσα ένα με αυτή την ομάδα.

Ήξερα ότι ερχόταν σε μια μεγάλη ευκαιρία στη ζωή μου όταν ήρθε η πρόταση από την Ομόνοια. Μέρα με τη μέρα, εβδομάδα με την εβδομάδα ένιωθα όλο και πιο χαρούμενος εδώ» «Πάντα θα είμαι ευγνώμων στον Ανδρέα Λουγκρίδη, με βοήθησε πάρα πολύ από την πρώτη ημέρα.

Η Κύπρος είναι η χώρα που ένιωσα να προσαρμόζομαι καλύτερα από οποιανδήποτε άλλη δούλεψα. Το 2020 ήταν μια στιγμή μεγάλης χαράς για μένα. Από εκείνη τη στιγμή κερδίσαμε πρωταθλήματα, προκρίσεις. Ήταν η ιδανική στιγμή να προσφέρουμε χαρά στον κόσμο.

Δεν είναι μόνο ο Φαμπιάνο, είναι ομαδική δουλειά, η Ομόνοια είναι φτιαγμένη από όλους. Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι στο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα, ήταν η πρώτη φορά που η Ομόνοια έμπαινε σε ευρωπαϊκό όμιλο, τους έβλεπα όλους να έρχονται πάνω μου, το Γιαν, το Λανγκ και δεν ήξερα τι είχε γίνει.

Υπήρξε ενδιαφέρον από άλλες Κυπριακές ομάδες και του εξωτερικού αυτά τα πέντε χρόνια που είμαι εδώ. Ξεκάθαρα όμως στο μυαλό μου ο δρόμος μου πάντα είναι στην Ομόνοια. Αυτή την ομάδα την αγαπώ και είμαι ερωτευμένος με την Ομόνοια, να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές μου, το πρόεδρο τους, τους οπαδούς και την οικογένεια μου που με βοήθησε να είμαι εδώ και είμαι ευγνώμων.

Κλείνω με μια μεγάλη αγκαλιά σε όλους. Η Ομόνοια δεν είναι η ομάδα μου, αλλά η οικογένεια μου»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα