Ομόνοια: Οι Πράσινοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Φίλιπ Ελάντερ

Ομόνοια: Οι Πράσινοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Φίλιπ Ελάντερ

Newsroom
ελαντερ ανακοινωση ομονοιας
Μέσω του Omonoia TV, οι Πράσινοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Φίλιπ Ελάντερ, ο οποίος αναμένεται να φθάσει στην Κύπρο τις επόμενες ημέρες προκειμένου να περάσει από ιατρικά και υπογράψει πριν μεταβεί στο Κιέλτσε.

Σε ακόμα μία προσθήκη, προχώρησε η Ομόνοια ενόψει της νέας χρονιάς. Το νέο της μεταγραφικό απόκτημα θα έρθει για να ενισχύσει την άμυνα των Πρασίνων πράγμα το οποίο έκανε γνωστό η ίδια η ομάδα μέσω του Omonoia Tv.

Πρόκειται για τον Φίλιπ Ελάντερ, τον έμπειρο υψηλόσωμο (1.92 μ.) κεντρικό αμυντικό με προϋπηρεσία σε Μάλμο, Βερόνα, Μπολόνια και Ρέιντζερς ο οποίος μετράει και 23 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της Σουηδίας.

Την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στην Οντένσε, από την οποία έμεινε πρόσφατα ελεύθερος. Ο παίκτης, μόλις ολοκληρώσει τη μεταγραφή του και περάσει από τα ιατρικά θα ταξιδέψει με προορισμό το Κιέλτσε ώστε να ενσωματωθεί στην αποστολή της ομάδας για την προετοιμασία.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα