Ομόνοια: Το «μπαμ» με Ελάντερ, τα σενάρια για Λανγκ και η διάθεση υπέρβασης για «10» και εξτρέμ

Ομόνοια: Το «μπαμ» με Ελάντερ, τα σενάρια για Λανγκ και η διάθεση υπέρβασης για «10» και εξτρέμ

Newsroom
Ομόνοια: Το «μπαμ» με Ελάντερ, τα σενάρια για Λανγκ και η διάθεση υπέρβασης για «10» και εξτρέμ
Μετά τη σπουδαία κίνηση στην άμυνα με τον Φίλιπ Ελάντερ, η Ομόνοια ετοιμάζει σίγουρα άλλες δυο κινήσεις, προκειμένου να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμη για τη νέα σεζόν.

Άρεσε και η μεταγραφή, αλλά και ο τρόπος ανακοίνωσης της. Με τους φίλους της Ομόνοιας «καρφωμένους» στους τηλεοπτικούς δέκτες του «πρασίνου» καναλιού, αναμένοντας να ακούσουν το όνομα του εκλεκτού. Και ήχησε όμορφα στα αυτιά τους, το όνομα Φίλιπ Ελάντερ.

Που έρχεται σε πολύ καλή ηλικία, κουβαλώντας εξαιρετικό βιογραφικό, παραστάσεις από ψηλό επίπεδο, τριβής με τον πρωταθλητισμό, για να προσδώσει μεγαλύτερη ποιότητα και να ηγηθεί της αμυντικής γραμμής της ομάδας! Ο Σουηδός διεθνής στόπερ στα 31 του είναι όντως από τις κινήσεις που είθισται να αποκαλούμε «πάνω ράφι». Και διαθέτει όντως όλο το πακέτο να το βγάλει αυτό προς τέρψιν της ομάδας, όμως για όλους είναι καθρέφτης το γήπεδο.

Με τον Ελάντερ, που αναμένεται σήμερα-αύριο στην Κύπρο για ολοκλήρωση του deal και ακολούθως θα μεταβεί στην Πολωνία, η 4άδα των στόπερ ισχυροποιείται. Με Κουλιμπαλί, Παναγιώτου και Λανγκ. Τώρα αν προκύψει κάτι άλλο με τον Μαγιάρο διεθνή, τον οποίο «γουστάρει» ο Νταμπράουσκας και του το είπε, αλλά δεν μπορεί για 2η σερί χρόνια να είναι «παγκίτης», θα φανεί οσονούπω!

Μία θέση κενή μένει για να συμπληρωθεί ο αριθμός 17 ξένων και θα γίνουν τουλάχιστον ακόμη 2 κινήσεις, με δεξιό εξτρέμ και επιτελικό μέσο. Δε προκύπτει από το ρεπορτάζ, ότι για αυτές τις πολύ νευραλγικές και κομβικές θέσεις, θα πάνε για παίκτη λίστας β’. Άρα τίποτα δε μπορεί να αποκλειστεί, άλλωστε έχουμε εδώ και καιρό σημειώσει ότι είναι στο χέρι της Ομόνοιας να ολοκληρώσει το deal με τον Κριστ Μακόσσο!

Για το κεφάλαιο «10άρι», όπως αποκάλυψε χθες το Gazzetta Cyprus πολύ ψηλά στις προτιμήσεις των Αναστασίου-Νταμπράουσκας είναι ο Λούκας Βιγιαφάνιες. Αναμένονται εξελίξεις ανά πάσα στιγμή, όπως και για το δεξί winger, δύο θέσεις που το «τριφύλλι» επιθυμεί να τις καλύψει με άκρως ποιοτικές επιλογές, όντας έτοιμο να κάνει και την οικονομική υπέρβαση!

Α.Γ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα