Άρης Λεμεσού, Παπαδόπουλος: «Δεν πήραμε με... πενταροδεκάρες τον Κβιλιτάια»

Άρης Λεμεσού, Παπαδόπουλος: «Δεν πήραμε με... πενταροδεκάρες τον Κβιλιτάια»

Newsroom
παπαδοπουλος αρης λεμεσου
Ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή σχετικά με το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες για τη συμφωνία με τον ΑΠΟΕΛ για Κβιλιτάια, καθώς και για τις επόμενες κινήσεις τους.

Με αφορμή την ανακοίνωση του deal ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Άρη για την απόκτηση του Γκεόργκι Κβιλιτάια, ο Κώστας Παπαδόπουλος έκανε δηλώσεις για την ολοκλήρωση μίας από τις πιο δυνατές μεταγραφές του καλοκαιριού, απαντώντας παράλληλα σε όσα γράφονται για το ποσό αντί του οποίου αποκτήθηκε ο παίκτης.

Αναλυτικά όσα είπε για την απόκτηση του «Κβίλι»: «Για τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι ποδοσφαιριστής της ομάδας, μέχρι το καλοκαίρι του 2027. Αναμένουμε να βοηθήσει σημαντικά γιατί είναι ένα είδος επιθετικού διαφορετικού από αυτούς που έχουμε».

Για το ότι δεν ήταν εύκολο να αποσπάσουν την υπογραφή του Γεωργιανού: «Είναι ένας ποδοσφαιριστής που αγωνιζόταν στο ΑΠΟΕΛ και ήθελε να τον κρατήσει. Δεν ήταν εύκολο να τον πείσεις αλλά στο τέλος όλα έκλεισαν θετικά. Στην Κύπρο μας αρέσει η υπερβολή. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μπούμε σε τέτοια συζήτηση για το συμβόλαιό του. Τα ποσά που γράφονται απέχουν από την πραγματικότητα. Δεν τον πήραμε με πενταροδεκάρες, έχει ένα καλό συμβόλαιο, αλλά ως εκεί. Ακούμε για υπέρογκα ποσά κι όλα αυτά, αλλά δεν ισχύουν».

Πότε θα ενσωματωθεί στην αποστολή; «Δεν έχει κάνει διακοπές ακόμα. Είναι λογικό να ξεκουραστεί λίγο και θα ενσωματωθεί στην αποστολή στην Αυστρία. Θα είμαστε εκεί στις 19 Ιουλίου. Θα μείνουμε μέχρι τις 14 στη Λετονία, θα δώσουμε δύο φιλικά εδώ, μετά θα επιστρέψουμε Κύπρο για ξεκούραση και μετά αναχωρούμε στις 19 Ιουλίου για την Αυστρία».

Για τις επόμενες μεταγραφές και τον Σπόλιαριτς: «Θέλουμε ένα αμυντικό εγνωσμένης αξίας αλλά δεν θα μπω σε ονοματολογία. Δεν έχουμε τίποτα το επίσημο ακόμα για Σπόλιαριτς από την Ανόρθωση. Ούτε για το φιλικό με τον Ολυμπιακό Πειραιώς έχω κάτι να ανακοινώσω. Όταν οριστικοποιηθεί θα βγει ανακοίνωση, θα ήταν λάθος να τοποθετηθώ όταν δεν έχει διευθετηθεί ακόμα».

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα