Ομόνοια: Οι πιθανές προσθαφαιρέσεις, η μία κενή θέση λίστας Α’ και οι ελκυστικές περιπτώσεις των Τόνγκια, Κομαρόμι

Ομόνοια: Οι πιθανές προσθαφαιρέσεις, η μία κενή θέση λίστας Α’ και οι ελκυστικές περιπτώσεις των Τόνγκια, Κομαρόμι

Newsroom
ΚΟΜΑΡΟΜΙ
Συνεχίζεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός στην Ομόνοια, με τους αρμόδιους να θέλουν να δημιουργήσουν την ομάδα που θα επιστρέψει στην κορυφή. Εξετάζονται σοβαρά οι Τόνγκια και Κομαρόμι, με την περίπτωση του πρώτου πάντως να είναι αρκετά δύσκολη.

Στο «φουλ οι μηχανές» στην Ομόνοια σε όλα τα επίπεδα. Με την ομάδα να ανεβάζει ρυθμούς υπό τον Νταμπράουσκας στο Κιέλτσε και την ομάδα προγραμματισμού να εντείνει τις προσπάθειες για τις επόμενες «πινελιές». Σε ένα ρόστερ που παίρνει σιγά-σιγά μια πιο ξεκάθαρη μορφή, παρόλο που ανά πάσα στιγμή μπορεί να προκύψει αποχώρηση, από την άποψη ότι 3-4 «πράσινοι» δεν έπαψαν ποτέ να αποτελούν μεταγραφικούς στόχους ομάδων του εξωτερικού. Και όλα αυτά είναι μεταβλητά και ουδείς είναι σε θέση να γνωρίζει ποτέ και αν «σκάσει» μία πρόταση και τα συνεπακόλουθα της!

Μετά και την απόκτηση Ελάντερ, 16 θέσεις μή Κύπριων είναι «καπαρωμένες». Ήτοι οι Φαμπιάνο, Ουζόχο, Μασούρας, Ντιουνκού, Κουλιμπαλί, Ελάντερ, Λανγκ, Χαμάς, Σιπριάνο, Μάριτς, Εράκοβιτς, Κόστα, Σίμιτς, Σεμέδο, Στεπίνσκι, Μπάκιτς. Και μία μόλις θέση λίστας α’ να περιμένει κάτοχο.

Και ενώ το «τριφύλλι» είναι σε αναζήτηση δύο τουλάχιστον πρωτοκλασάτων παικτών για το δεξί «φτερό» και για το «10». Ενώ στην πορεία λογικά θα γίνει και κίνηση για φορ. Εύλογα λοιπόν τίθεται το «βασανιστικό» ερώτημα, κατά πόσον είναι αναπόφευκτο να προκύψουν ανακατατάξεις στο ρόστερ! Ξεκάθαρα το ρεπορτάζ του Gazzetta Cyprus αναφέρει ότι οι ιθύνοντες έχουν το «πράσινο φως» από τη διοίκηση, να προχωρήσουν απρόσκοπτα στο πλάνο που έχουν κατασταλάξει, προς τέρψιν της ομάδας. Για τη δημιουργίας μιας ισχυρής Ομόνοιας, που θα επιστρέψει στην κορυφή. Και αν χρειαστεί να γίνουν προσθαφαιρέσεις να γίνουν!

Πάντως, οι επιλογές των Τόνγκια και Κομαρόμι, αμφότεροι ενδιαφέρουν, ειδικά ο πρώην Αεκτζής είναι διακαής πόθος, ωστόσο η περίπτωσή του είναι αρκετά δύσκολη.

Α.Γ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα