Πάφος - Παναθηναϊκός 0-0: Συνεχίζουν αήττητοι στα φιλικά οι Γαλάζιοι του Καρσέδο

Πάφος - Παναθηναϊκός 0-0: Συνεχίζουν αήττητοι στα φιλικά οι Γαλάζιοι του Καρσέδο

Newsroom
pafos pao 2
Συνέχισε το αήττητο στα φιλικά προετοιμασίας της η Πάφος, με το σύνολο του Χουάν Κάρλος Καρσέδο να μένει σε «λευκή ισοπαλία» απέναντι στον Παναθηναϊκό (3/7). Η αναμέτρηση ανάμεσα στους δύο κυπελλούχους επί αυστριακού εδάφους είχε χαμηλό τέμπο, με τους Γαλάζιους να αμύνονται αποτελεσματικά.

Σε ένα αδιάφορο παιχνίδι, με λιγοστές ευκαιρίες και κανένα γκολ, η Πάφος έμεινε στο 0-0 απέναντι στους Πράσινους του Αλόνσο, ένα αποτέλεσμα που δεν αφήνει ευχαριστημένο τον τεχνικό των Γαλάζιων ενόψει και του ευρωπαϊκού παιχνιδιού για τα προκριματικά του Europa League.

Ο Παναθηναϊκός έδειχνε να έχει μπει πιο αποφασιστικά στο παιχνίδι, ωστόσο οι παίκτες του Καρσέδο αμύνονταν αποτελεσματικά και δεν άφηναν χώρους στους Πράσινους.

Στο 26΄ ο Τάνκοβιτς δοκίμασε το σουτ αλλά ο Λοντίγκιν επενέβη και έδιωξε την μπάλα από την περιοχή. Το σύνολο του Αλόνσο απάντησε στο 33΄ με τους Κώτσιρα και Μαντσίνι να συνεργάζονται άψογα γυρίζοντας στον Γερεμέγεφ, ο οποίος όμως σημάδεψε το δοκάρι.

Η Πάφος ανανέωνε συνεχώς τις επιθέσεις της και έφτανε με αξιώσεις μέχρι την εστία των αντιπάλων της, χωρίς ωστόσο να καταφέρνει να μετουσιώσει τις ευκαιρίες αυτές σε γκολ.

Στο 43' και πάλι ο Τάνκοβιτς βγήκε σε τετ α τετ με τον Λοντίγκιν, ωστόσο ο γκολκίπερ του «τριφυλλιού» πραγματοποίησε ακόμα μία σωτήρια επέμβαση, κρατώντας το μηδέν.

Στην επανάληψη, η εικόνα των δύο ομάδων ήταν η ίδια, με τους παίκτες της Πάφου να μην συνεργάζονται σωστά ώστε να δημιουργήσουν ουσιαστικές επιθέσεις. Το τέμπο του ματς χαμήλωνε όσο η κλεψύδρα άδειαζε και το σκορ έμεινε στο 0-0. Ο Καρσέδο κρατάει την καλή εικόνα των παικτών του, που μέχρι στιγμής δεν έχουν ηττηθεί στα φιλικά της προετοιμασίας, ωστόσο το ματς με τον ΠΑΟ έφερε στην επιφάνεια αρκετά προβλήματα στην επίθεση στα οποία θα πρέπει να εστιάσει ο Ισπανός κόουτς.

Η ενδεκάδα της Πάφου:

Ίβουσιτς, Μελούσο, Κβίντα, Γκολντάρ, Μπρούνο, Ζάιρο, Τάνκοβιτς, Ναμ, Ντράγκομιρ, Πελάζιο, Κορέια.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα