Αλόνσο: «Πιο έτοιμη η Πάφος, είδαμε θετικά πράγματα και είμαστε σίγουροι πως θα κάνουμε πολύ καλή σεζόν»

Νίκος Αθανασίου
Ο Ντιέγκο Αλόνσο

bet365

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ντιέγκο Αλόνσο στάθηκε στην ετοιμότητα τη Πάφου η οποία σε λίγες ημέρες ξεκινάει τις επίσημες υποχρεώσεις της και εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη χρονιά των «πράσινων». Αποστολή στην Αυστρία: Νίκος Αθανασίου.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζοντας την σαφώς πιο δυνατή από την Ουνιόν Χάουζ, Πάφο έμεινε στο 0-0 στο δεύτερο φιλικό του επί αυστριακού εδάφους. Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός των «πρασίνων» Ντιέγκο Αλόνσο στάθηκε στην ετοιμότητα της κυπριακής ομάδας η οποία σε λίγες ημέρες ξεκινάει τις επίσημες υποχρεώσεις της, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος για την χρονιά που έρχεται.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Αυστρία με την υποστήριξη της Novibet

Αναλυτικά ο Ουρουγουανός προπονητής ανέφερε τα εξής: «Παίξαμε απέναντι σε μια ομάδα με καλύτερο ρυθμό από εμάς γιατί ξεκινούν σε λίγες ημέρες τις επίσημες υποχρεώσεις τους. Τις τελευταίες ημέρες δουλέψαμε πολύ και αυτό το ματς ήταν ακόμη μια δυνατή προπόνηση. Έχουμε πολλά πράγματα να βελτιώσουμε, είδαμε πολλά θετικά πράγματα και είμαστε σίγουροι πως θα κάνουμε μια πολύ καλή σεζόν».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα