ΑΠΟΕΛ: Πλησιάζει το «ξεσκαρτάρισμα» του ρόστερ

ΑΠΟΕΛ: Πλησιάζει το «ξεσκαρτάρισμα» του ρόστερ

Newsroom
arhaggellos_apoel
Με τις ημέρες και τα φιλικά να περνούν, ο Νταβίδ Γκαγιέγο σιγά σιγά θα μπορέσει να καταλήξει στο τελικό ρόστερ της ομάδας, κάνοντας το απαραίτητο «ξεσκαρτάρισμα».

Καθώς οι μέρες προετοιμασίας στη Σερβία περνούν, ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Νταβίδ Γκαγιέγο, εμβαθύνει στην αξιολόγηση κάθε ποδοσφαιριστή, καταγράφοντας λεπτομερώς τις δυνατότητες και τα χαρακτηριστικά τους.

Με στόχο να διαμορφώσει ολοκληρωμένη άποψη για την ομάδα του, προετοιμάζεται για τις αποφάσεις που θα καθορίσουν το μέλλον του ρόστερ.

Ο ΑΠΟΕΛ ταξίδεψε με 31 ποδοσφαιριστές, συμπεριλαμβανομένων των Μπέλετς και Ντβάλι, αφήνοντας μια κενή θέση που προορίζεται για την απόκτηση ενός ακόμα επιθετικού. Η πρώτη επιλογή για τη θέση αυτή είναι ο Ελ Αραμπί, ένας παίκτης με αποδεδειγμένη ποιότητα και επιθετική δεινότητα. Το ρόστερ θα πρέπει να μειωθεί κατά τουλάχιστον πέντε ποδοσφαιριστές, με ορισμένους να παραχωρούνται δανεικοί για να εξασφαλίσουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Ο Γκαγιέγο, μέσα από κάθε προπόνηση και φιλικό ματς, συνεχίζει να συλλέγει πολύτιμες πληροφορίες, στοχεύοντας στη δημιουργία δυναμικής και ανταγωνιστικής ομάδας. Οι αποφάσεις του για το ποιοι θα παραμείνουν και ποιοι θα αποχωρήσουν θα είναι καθοριστικές για την πορεία του ΑΠΟΕΛ στην επόμενη σεζόν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα