ΑΠΟΕΛ: Η κρίσιμη απόφαση διοίκησης και προπονητή

ΑΠΟΕΛ: Η κρίσιμη απόφαση διοίκησης και προπονητή

Newsroom
apoel 7.7
Με την πρόκληση του δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League να πλησιάζει, ο ΑΠΟΕΛ εντείνει τις προσπάθειες του για την απόκτηση ενός κορυφαίου επιθετικού.

Ο ΑΠΟΕΛ ετοιμάζεται με έντονο ρυθμό για την πρόκληση του δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League, που θα λάβει χώρα στο ΓΣΠ στις 23 Ιουλίου. Η απόκτηση ενός κορυφαίου επιθετικού παραμένει επείγουσα ανάγκη, καθώς ο προπονητής Νταβίδ Γκαγιέγο δεν αισθάνεται ακόμα πλήρως ασφαλής με τις επιλογές του για την επιθετική γραμμή.
Η πρόσφατη μεταγραφή του Στέφαν Ντράζιτς, αν και θετική, δεν καλύπτει όλες τις ανάγκες της ομάδας. Ο Ντράζιτς, ο οποίος είναι κυρίως παίκτης περιοχής, δεν παρέχει την ποικιλία που αναζητά ο Ισπανός κόουτς. Ως εκ τούτου, η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ εργάζεται ασταμάτητα για να βρει τον κατάλληλο παίκτη που θα ενισχύσει την ομάδα και θα διευρύνει τις αγωνιστικές της δυνατότητες.
Ο Τζορτζ Πούσκας ήταν η πρώτη επιλογή για την ομάδα, όμως οι υψηλές οικονομικές απαιτήσεις και το υπάρχον συμβόλαιό του με την Τζένοα αποτέλεσαν ανυπέρβλητα εμπόδια. Μετά την αποτυχία των διαπραγματεύσεων με τον Μαροκινό επιθετικό Γιουσέφ Ελ Αραμπί, η προσοχή στράφηκε σε άλλες λύσεις. Οι Ιταλοί αναφέρουν τον 27χρονο Αντρέα Φαβίλι ως πιθανή εναλλακτική. Ο Φαβίλι, που τα τελευταία δύο χρόνια έπαιξε ως δανεικός στη Serie B με την Τερνάνα, έχει συμβόλαιο με την Τζένοα έως το 2025. Στο διάστημα αυτό, σημείωσε 49 συμμετοχές και πέτυχε δέκα γκολ, αν και πέρυσι κατάφερε να βρει δίχτυα μόνο μία φορά σε 23 ματς.
Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς, καθώς ο ΑΠΟΕΛ γνωρίζει ότι χωρίς έναν ικανότατο επιθετικό, οι στόχοι της ομάδας, ειδικά στις διοργανώσεις της UEFA, δεν μπορούν να επιτευχθούν. Ο Γκαγιέγο κατανοεί τη ζωτική σημασία της εύρεσης του κατάλληλου παίκτη που θα συνεργάζεται αρμονικά με τον Ντράζιτς, και η διοίκηση παραμένει αποφασισμένη να κλείσει αυτή τη σημαντική μεταγραφή.
Η επιτυχής ενίσχυση της επιθετικής γραμμής είναι απαραίτητη για να διασφαλιστεί η πορεία του ΑΠΟΕΛ στις διεθνείς διοργανώσεις και η κατάκτηση των στόχων της ομάδας. Η πίεση του χρόνου είναι έντονη, αλλά η επιμονή και η προσήλωση στην ανεύρεση του κατάλληλου παίκτη δείχνουν την αφοσίωση του συλλόγου στην επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα