Στο προσκήνιο πιθανοί επενδυτές για την Ανόρθωση

Στο προσκήνιο πιθανοί επενδυτές για την Ανόρθωση

Πάνος Λάρκος
ΑΝΟΡΘΩΣΗ
Το Gazzetta Cyprus έχει όλο το ρεπορτάζ για τους πιθανούς επενδυτές της Ανόρθωσης, η οποία καθημερινά προσπαθεί να κλείσει οικονομικές «τρύπες».

Μάχη κάνει η Ανόρθωση για να μπορέσει να βρει έσοδα και χρήματα για να καλύψει μέρος των πολλών οικονομικών εκκρεμοτήτων που υπάρχουν. Είναι μία μάχη που έχει διάρκεια 24 ώρες το 24ωρο και δεν λέει να σταματήσει ποτέ.

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια για να μπορέσει η ομάδα ανταπεξέλθει και να καλύψει τρύπες είναι ανοικτή σε πιθανούς επενδυτές που θα έρθουν και θα βοηθήσουν στην ρευστότητα της ομάδας αλλάζοντας της επίπεδο. Για την ώρα υπάρχει ενδιαφέρον από Αμερικανούς επενδυτές, όμως οι πρώτες επαφές ή συζητήσεις είναι σε πρώιμο στάδιο. Το θέμα χειρίζεται η διοικούσα επιτροπή με τον πρόεδρο του σωματείου.

Για να υπάρξει κάτι χειροπιαστό και κάτι βάσιμο θα πρέπει οι όποιες συζητήσεις και επαφές να πάρουν πιο επίσημη μορφή και να διαφανεί μέσα από τις συζητήσεις αν όντως οι επενδυτές είναι σοβαροί και με πλάνο για να αναλάβουν. Και η λογική λέει ότι αν προκύψουν επενδυτές θα θέλουν να αλλάξουν πολλά πράγματα…

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα