Ανόρθωση: Ανεξάρτητη κίνηση οικονομικής στήριξης

Ανόρθωση: Ανεξάρτητη κίνηση οικονομικής στήριξης

Newsroom
 anorthosis_amochostou_anexartiti_kinisi_oikonomikis_stirhxhs
Μια παρέα φιλάθλων της Ανόρθωσης προέβη στην απόφαση να διοργανώσει μια δράση οικονομικής ενίσχυσης στην «Κυρία» στις 20 Ιουλίου, με αφορμή τη συμπλήρωση των 50 χρόνων της Τουρκικής εισβολής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των φίλων της ομάδας:

Ως μια παρέα αγνών Ανορθωσιατών συναισθανόμενοι τις δύσκολες οικονομικές καταστάσεις που αντιμετωπίζει το ιστορικό μας σωματείο, θέλοντας να βοηθήσουμε οικονομικά το σωματείο μας, αποφασίσαμε να διοργανώσουμε μια συμβολική ενέργεια/δράση.

Με την συμπλήρωση των 50 χρόνων της βάρβαρης Τουρκικής Εισβολής και την απώλεια της πόλης μας, εισηγούμαστε όπως στις 20 Ιουλίου 2024, συντονισμένα όλα τα μέλη της ομάδας θα προχωρήσουν σε εισφορά στην επίσημη ιστοσελίδα εισφορών του σωματείου με το εξής δικαιολογητικό «Όνομα κατεχόμενης πόλης/χωριού - ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ».

Για τον καλύτερο συντονισμό της δράσης αυτής έχουμε δημιουργήσει μια ομάδα (group) στο Facebook με την ονομασία «Ανεξάρτητη Κίνηση Οικονομικής Στήριξης Ανόρθωσης Αμμοχώστου» μέσα στην οποία μπορεί να ενταχθεί οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται να λάβει να βοηθήσει στην επιτυχία αυτής της ενέργειας.
Παρακαλούμε για την βοήθεια σας ώστε ο κόσμος της ομάδας μας να συμμετάσχει μαζικά σε αυτή την προσπάθεια για την οικονομική βοήθεια προς το σωματείο μας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα