ΑΕΚ Λάρνακας: Με Σερκλ Μπριζ κλείνει τον κύκλο των φιλικών, τέλος ο Τόνγκια

ΑΕΚ Λάρνακας: Με Σερκλ Μπριζ κλείνει τον κύκλο των φιλικών, τέλος ο Τόνγκια

Πάνος Λάρκος
ΤΟΝΓΚΙΑ
Τελειώνει σιγά σιγά η προετοιμασία της ΑΕΚ στην Ολλανδία, με το τρίτο φιλικό κόντρα στη Σελκ Μπριζ το Σάββατο (6/7), και τον Χουάν Φεράντο να έχει βγάλει ορισμένα συμπεράσματα. Την ίδια ώρα, η υπόθεση του Τόνγκια τελείωσε για τους Λαρνακείς.

Απόλυτα ικανοποιημένος είναι ο Χουάν Φεράντο από τη δουλειά που γίνεται στην Ολλανδία και από την εικόνα της ομάδας στο δύσκολο και απαιτητικό φιλικό τεστ με τον ΠΑΟΚ, τουλάχιστον στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.

Η ομάδα της Λάρνακας θα δώσει ένα ακόμη φιλικό, το τρίτο και τελευταίο στην Ολλανδία, αύριο με την Σερκλ Μπριζ και την επόμενη του αγώνα θα μπει στο αεροπλάνο για να επιστρέψει στην Κύπρο. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Άντρος Καραπατάκης, είναι στην χώρα της τουλίπας και θα δει και δεύτερο φιλικό από κοντά.

Αυτές τις μέρες είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Φεράντο, τον Τσάβι Ρόκα και συνεργάτες του και μίλησαν και για την προετοιμασία και για τα μεταγραφικά όπου εκκρεμούν κάποιες κινήσεις αλλά ο Ρόκα δεν βιάζεται και περιμένει την κατάλληλη στιγμή.

Τόνγκια ήταν και πάει

Υπομονή μπας και αλλάξει κάτι στην περίπτωση Τόνγκια έκανε τις προηγούμενες μέρες η ΑΕΚ. Ο Ιταλός που έκανε πέρσι φοβερή σεζόν στην ΑΕΚ αναμένεται να συνεχίσει στην δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας. Μπορεί η Ομόνοια να ενδιαφέρθηκε και να έγιναν προσπάθειες αλλά ο Τόνγκια, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, θα συνεχίσει σε ομάδα της πατρίδας του (κατά πάσα πιθανότητα στην Serie B).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα