ΑΕΚ Λάρνακας: Ο Τσάβι Ρόκα, ο Παναθηναϊκός και η επιστροφή στη βάση

ΑΕΚ Λάρνακας: Ο Τσάβι Ρόκα, ο Παναθηναϊκός και η επιστροφή στη βάση

Πάνος Λάρκος
aek larnakas panathinaikos
Η ΑΕΚ Λάρνακας έχει επιστρέψει στην Κύπρο, καθώς ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Ωστόσο, θα μπει ξανά στο αεροπλάνο καθώς στις 13 του Ιουλίου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό σε φιλική αναμέτρηση.

Η ΑΕΚ έχει ολοκληρώσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και πλέον επιστρέφει σήμερα στην Κύπρο, όπου θα ακολουθήσουν πιο χαλαρές προπονήσεις μιας και η ομάδα μπαίνει στην τελική ευθεία ενόψει και των πρώτων επίσημων αγώνων της στην Ευρώπη.

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε ότι θα δώσει φιλικό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στις 13 του μήνα στην Λεωφόρο, έτσι θα χρειαστεί να μπει ξανά στο αεροπλάνο τις επόμενες μέρες για ένα νέο δυνατό τεστ. Θυμίζουμε ότι στην Ολλανδία αντιμετώπισε τον πρωταθλητή Ελλάδος ΠΑΟΚ (ήττα με 1-2), ενώ τώρα θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον κυπελλούχο Ελλάδος Παναθηναϊκό.

Ιδιαίτερο παιχνίδι για τον Τσάβι Ρόκα που βρέθηκε στη θέση του Τεχνικού Διευθυντή του Παναθηναϊκού για ένα περίπου χρόνο και παρά το γεγονός ότι αποχώρησε το έργο του μπορεί να κριθεί θετικό. Αν λάβουμε υπόψη το μπάτζετ που είχε τότε που δεν έχει καμία σχέση με το σημερινό και τι παίκτες έφερε, τότε το πρόσημο είναι θετικότατο.

Μερικοί εξ αυτών οι Αϊτόρ, Βιγιαφάνες, Χουάνκαρ, Καρλίτος, Βέλεθ ενώ είχε αποκτηθεί και ο Φώτης Ιωαννίδης. Μπορεί φεύγοντας πολλοί να θεώρησαν αποτυχημένη την παρουσία του Ρόκα στον Παναθηναϊκό αλλά οι παίκτες που ο ίδιος είχε φέρει αποτέλεσαν τον κορμό της ομάδας που ακολούθησε επί Γιοβάνοβιτς. Ο Τσάβι Ρόκα λοιπόν θα βρεθεί για δεύτερη φορά αντιμέτωπος με τον Παναθηναϊκό σε φιλικό ματς.

Την ίδια ώρα η προσπάθεια για ενίσχυση συνεχίζεται με την ΑΕΚ να ψάχνει ως γνωστό και ένα αμυντικό μέσο μετά και την εξέλιξη με τον Καπτούμ που τέθηκε εκτός πλάνων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα