Συνέντευξη Τύπου Ανόρθωσης: Το μπάτζετ, οι επενδυτές και τα χρέη

Συνέντευξη Τύπου Ανόρθωσης: Το μπάτζετ, οι επενδυτές και τα χρέη

Newsroom
ΑΝΟΡΘΩΣΗ
Σημαντικές πληροφορίες αναφορικά με όλα τα ζητήματα που απασχολούν την Ανόρθωση δόθηκαν κατά τη σημερινή (5/7) διάσκεψη Τύπου της «Κυρίας». Στο επίκεντρο το μπάτζετ, οι επενδυτές και τα χρέη του συλλόγου.

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής (5/7) στην αίθουσα διασκέψεων του «Αντώνης Παπαδόπουλος» η συνέντευξη Τύπου της Ανόρθωσης, από την οποία προέκυψαν αρκετές ειδήσεις που αφορούν την «Κυρία».

Το παρών έδωσαν ο πρόεδρος του συλλόγου, Χρίστος Χατζηστεφάνου, καθώς και τα μέλη Γιώργος Βούβακος και Μάριος Παπαγιώργη.

Αρχικά, ο κ. Βούβακος αναφέρθηκε στον προϋπολογισμό της ομάδας, ο οποίος θα είνα μειωμένος, γύρω στα 3 εκατ. ευρώ, ποσό που περιλαμβάνει τους ποδοσφαιριστές που έχουν συμβόλαιο και ανέρχεται στα 1.6 εκατ. ευρώ. Τα υπόλοιπα (1.4) είναι για το προπονητικό επιτελείο και τις μεταγραφές που θα γίνουν.

Ερωτηθείς για τη διοίκηση Σάντη, απάντησε «Ήμουν για δύο εβδομάδες στην διοίκηση Ανδρέα Σάντη και μετά αποχώρησα. Παρέμεινα στο Δ.Σ του Σωματείου και όταν έγινε η μετάβαση του Δ.Σ του Σωματείου στην Εταιρεία, είχα οριστεί οικονομικός σύμβουλος. Δεν είχαμε τον χρόνο να κάνουμε κάτι με το που είδαμε τη κατάσταση, ζητήσαμε άμεσα την παραίτηση του Διοικητικού Συμβουλίου».

Στη συνέχεια, σε σχετική ερώτηση για τα χρέη ανέφερε πως το ποσό από πέρυσι ανέρχεται στα 2.2 εκατ. ευρώ, μερικά από τα οποία θα μεταφερθούν στην επόμενη (2025-2026) αγωνιστική περίοδο. Οι άνθρωποι αναζητούν πόρους έτσι ώστε να «κλείσουν οι τρύπες».

Ακολουθούν τα κυριότερα σημεία από τις ερωτήσεις των εκπροσώπων Τύπου:

Για τους επενδυτές:

«Είμαστε σε αναζήτηση επενδυτών και είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου τα οικονομικά στοιχεία. Μέχρι όμως, να υπάρχει κάτι χειροπιαστό, να μου επιτρέψετε να μην απαντήσω. Ήρθαν και έδειξαν ενδιαφέρον 7-8 επενδυτές. Τους έδωσε λεπτομέρειες ο Μαρίνος Μήτρου. Τώρα δεν είναι σωστό να γεμίζουμε με προσδοκίες τον κόσμο κι όταν υπάρξει κι εάν υπάρξει κάτι σοβαρό θα το ανακοινώσουμε».

Για το αν γίνονται εκδηλώσεις για να μαζευτούν λεφτά και τα εισιτήρια διαρκείας:

«Γίνονται διάφορες εκδηλώσεις για να μαζευτούν λεφτά. Είμαι σε συζητήσεις με Ανορθωσιάτες στη Σωτήρα για να γίνει κάτι πολύ μεγάλο έτσι ώστε να μαζευτούν λεφτά. Όσον αφορά τα εισιτήρια διαρκείας είμαστε πολύ πιο πάνω από ότι πέρσι αυτές τις δύο μέρες και μην ξεχνάτε πως πέρσι κάναμε ρεκόρ. Αυτό δείχνει πως ο κόσμος είναι δίπλα μας».

Για τον Τσίκο και τον Ουαγκέ:

«Οφείλουμε ένα ποσό των 50.000 στη Νέα Σαλαμίνα. Έχει πάρει πρόσκληση για την προπόνηση αλλά απουσιάζει αδικαιολόγητα και θα το χειριστούν οι νομικοί σύμβουλοι. Για τον Ουαγκέ, έχει συμβόλαιο με την ομάδα μας είπε ότι έχει μια ασθένεια. Θα το χειριστούμε και αυτό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα