Άρης Λεμεσού, Σεμέδο: «Ελπίζω αυτή η χρονιά να είναι σπουδαία»(vid)

Άρης Λεμεσού, Σεμέδο: «Ελπίζω αυτή η χρονιά να είναι σπουδαία»(vid)

Newsroom
semedo_aris
Ο Άρης Λεμεσού, δημοσίευσε στην ιστοσελίδα του, σύντομη συνέντευξη του Έντι Σεμέδο, στην οποία μιλάει τόσο για την φετινή πρώτη προετοιμασία που πραγματοποιεί με την «Ελαφρά Ταξιαρχία», όσο και για τους στόχους του με την ομάδα και τις έως τώρα εμπειρίες του.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Έντι, αυτή είναι η δεύτερη σεζόν σου με την ομάδα, ήρθες στον Άρη τον περασμένο Ιανουάριο, οπότε αυτή είναι η πρώτη προετοιμασία για σένα με την ομάδα εδώ στη Λετονία, για αυτό θα θέλαμε να ακούσουμε τις εντυπώσεις σου μέχρι στιγμής.

«Μέχρι τώρα οι εντυπώσεις μου είναι πολύ καλές, καθώς επίσης και το διάστημα αυτό το οποίο βρισκόμαστε εδώ στη Λετονία, επίσης η ομάδα είναι πολύ καλή, εγώ είμαι πολύ καλά και ελπίζω όταν αρχίσουμε να παίζουμε τα φιλικά παιχνίδια να βελτιωθώ ακόμη περισσότερο και να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά».

Πόσο δύσκολο ήταν για τον Έντι Σεμέδο να προσαρμοστεί σε ένα νέο τρόπο ζωής, νέο πρωτάθλημα, σε διαφορετικό σύστημα και τον νέο τρόπο που θέλει να παίζετε ο προπονητής σου σε σχέση με την προηγούμενη ομάδα σου στην Πολωνία;

«Είναι διαφορετικό, για την ακρίβεια υπάρχουν μεγάλες διαφορές γιατί στην Πολωνία ήταν διαφορετικοί οι αγώνες, ο προπονητής εφαρμόζει ένα διαφορετικό στιλ παιχνιδιού και τα χαρακτηριστικά που έχω στο παιχνίδι μου είναι ξεκάθαρα με τις ιδέες που έχει ο προπονητής και νομίζω ότι θα είναι μια θαυμάσια χρονιά γιατί πλέον αισθάνομαι ότι έχω προσαρμοστεί περισσότερο, έχω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και ελπίζω αυτή η χρονιά να είναι σπουδαία»

Ήταν δύσκολο για σένα; Το επίπεδο εδώ ήταν υψηλότερο από αυτό αυτό που ανέμενες ή ήταν όπως το περίμενες; Τι συνάντησες όταν ήρθες εδώ στην Κύπρο;

«Ειλικρινά ξαφνιάστηκα όταν ήρθα στην Κύπρο τις πρώτες μέρες. Την πρώτη εβδομάδα στη προπόνηση έβλεπα ότι προπονούνταν σε πολύ υψηλές εντάσεις. Αισθάνθηκα ότι υπάρχει πολύ μεγαλύτερη ένταση στις προπονήσεις σε σχέση με αυτό που υπήρχε στη Πολωνία, αλλά θεωρώ ότι είναι καλό για μένα. Τώρα καταλαβαίνω τι θέλει ο προπονητής από εμένα, οπότε μου είναι πιο εύκολο να προετοιμαστώ και να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά.»

Λαμβάνοντας ως δεδομένο ότι είσαι ένας ποδοσφαιριστής με μεγάλη ταχύτητα, θεωρείς ότι το στιλ παιχνιδιού του Άρη, το στιλ παιχνιδιού του Σπιλέφσκι σου ταιριάζει περισσότερο και θα σε βοηθήσει να αναπτυχθείς περισσότερο;

«Ναι πάρα πολύ. Νομίζω ότι ο προπονητής παίζει ένα πάρα πολύ επιθετικό ποδόσφαιρο. Είμαι και εγώ πολύ επιθετικός. Έχω ρυθμό, κάνω ντρίμπλες και πολλά τρεξίματα, ο προπονητής τα θέλει αυτά και νομίζω ότι είναι εύκολο να καταλάβω τι θέλει.»

Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκες σε 7 αγώνες και σε κάποια παιχνίδια στο κύπελλο και ήταν ευδιάκριτο σε όλους ότι είσαι ένας πάρα πολύ γρήγορος ποδοσφαιριστής. Τι άλλο πρέπει να περιμένουν να δουν οι φίλοι του Άρη από τον Έντι αυτή τη σεζόν;

«Οι φίλοι του Άρη πρέπει να περιμένουν ότι πάντοτε θα δουλεύω σκληρά. Εάν μπορώ να βοηθήσω με γκολ και ασίστ ακόμη καλύτερα. Ακόμη και αν δεν μπορέσω να σκοράρω θα τα δίνω όλα στο γήπεδο και ειλικρινά εύχομαι να μπορέσουμε να κερδίσουμε όλους τους τίτλους που θα διεκδικήσουμε φέτος».

@Photo credits: Άρης Λεμεσού

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα