Πάφος: Περνάει εργομετρικά και ανακοινώνεται ο Ραφαέλ Ποντέλο

Πάφος: Περνάει εργομετρικά και ανακοινώνεται ο Ραφαέλ Ποντέλο

Newsroom
ποντελο παφοσ
Όλα δείχνουν ότι ο Ραφαέλ Ποντέλο θα παραχωρηθεί δανεικός στην Πάφο, με τον παίκτη να ετοιμάζεται να ταξιδέψει με προορισμό την Κύπρο προκειμένου να υποβληθεί στις ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους Γαλάζιους.

Δημοσιεύματα από την Πορτογαλία θέλουν τον Ραφαέλ Ποντέλο να εντάσσεται στο δυναμικό της Πάφου ενόψει της νέας χρονιάς.

Πιο συγκεκριμένα, ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός φαίνεται να έχει συμφωνήσει στο να παραχωρηθεί ως δανεικός στους κυπελλούχους και εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να φθάσει στην Κύπρο και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.

Ο Ποντέλο δεν πήρε αρκετά λεπτά συμμετοχής με τη Σπόρτινγκ Λισαβώνας την χρονιά που ολοκληρώθηκε. Πληροφορήθηκε ότι δεν υπάρχει χώρος για τον ίδιο στο ρόστερ των Πορτογάλων επομένως βρισκόταν σε αναζήτηση μίας ομάδας στην οποία θα μπορούσε να παίξει περισσότερο.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το ρεπορτάζ:

«Στην Πάφο FC, ομάδα του Κυπριακού πρωταθλήματος θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ραφαέλ Ποντέλο. Χωρίς χώρο στη Σπόρτινγκ στο ρόστερ της. Ο παίκτης ήρθε τον Ιανουάριο με μεταγραφή από τη Λεϊσόες, ωστόσο, ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός έπαιξε μόλις δύο παιχνίδια υπό τις οδηγίες του Ρούμπεν Αμορίμ. Ο Ποντέλο συνεχίζει δανεικός στην ομάδα που βγήκε πέμπτη στο κυπριακό πρωτάθλημα».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα